Sådan kantes vægfliser

Sådan kantes vægfliser 

1.

Mål langs toppen af ​​det flisebelagte område med et målebånd, hvor du vil have kantningen til at gå. Find midten af ​​spændingen og marker den med en blyant.

2.

Hold en stænkflise i den ene hånd, med forsiden nedad. Spred tinsæt mørtel over bagsiden af ​​flisen med din kittkniv, der dækker det helt. Lav mørtelen med en tykkelse på 1/8 tommer.

3.

Tryk på tøjstykket på det flisebelagte område sammen med blyantmærket (på begge sider af det) med den færdige side vender opad. Sæt afstandsstykker mellem bunden af ​​fliserne og de regelmæssige fliser.

4.

Hæng resten af ​​støjfliserne langs kanten på samme måde og spred morter over ryggen af hver af dem og trykke dem på plads. Sæt afstandsstykker imellem dem, når du hænger dem og bygger ud mod kanterne. Skær endefliserne på en fliser til at passe. Lad fliserne tørre i en dag og træk afstandsstykkerne.

5.

Anvend fuger hele væggen (bullnose og almindelige fliser) ved hjælp af en fugemølleflåde. Tving fugten ind i mellemrummet mellem fliserne og skrab det af overfladen med fladens kant. Brug en svamp til at tørre den overskydende fugemasse ud.

Tips og advarsler

 • Hvis kanten af ​​din vægflise løber langs siden frem for toppen af det flisebelagte område, kantprocessen er den samme.
 • Hvis du 'installerer vægfliser, der ikke vandt' helt op til toppen af ​​væggen (f.eks. Omkring et brusebad), skal du kanten øverst på det flisebelagte område. Regelmæssige fliser er ikke lavet til at være set fra siderne, og vil se ufærdige ud, hvis de bliver udsat. Bullnose fliser er færdige på den ene side, så du kan lineere dem langs kanten af ​​det flisebelagte område for at trimme det ud.

  Anden Artikel

  Oplysninger om lydisolering
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Badeværelse remodel designe ideer
  Træ med flisegulv ideer
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
  Indbyggede pejs ideer
  Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk
  Sådan finder du pinde i en gipsvæg
  Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Badeværelset Redecorating Tips
  Mobile Home Deck Ideas
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Sådan installeres Beadboard Panel over flise
  Sådan appliceres granit flise til bordplader
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Kælderkonstruktionstyper
  Indrammet Vs. Frameløse Bruser Døre