Sådan installeres Metal Studs

Sådan installeres Metal Studs 

1.

Læg og marker placeringen for væggen langs gulvet. Pop en kridtlinie på gulvet for at holde sporet lige. Bor huller i undergulvet gennem sporet i hver ende og derefter hver 3 fod langs sporet. Brug en standardboremaskine til trægulve og murværk og ankre til beton. Ved lange kørsler overlapper banen 6 inches og placeres en skrue gennem begge stykker. Ved hjørner skal du spore sporet med tinsikre for at lade det overlappende spor glide på plads og danne et firkantet hjørne. Hak sporets indvendige kant og skub det andet stykke på plads fast mod yderkanten. Kontrollér hjørnet med en bygherrens firkant.

2.

Hold en metalstik på plads med bunden i gulvsporet. Placér et niveau mod studen og brug den til Marker loftets position. Marker loftbanens position på flere steder, og klik derefter på en kridtlinie langs loftet. Fastgør loftssporet på plads med samme afstand for skruerne som anvendt i gulvbanen. < /p>

3.

Mål afstanden mellem gulvsporet og loftssporet for at bestemme længden af ​​metalpindene. Hvis gulvet skråner eller er ujævnt, måles hver enkelt stud individuelt. skal passe tæt ind i sporet for at give den stærkeste væg. Ved arbejde med firkantede vægge, hvor alle knopper har samme længde, skal du bruge en cirkelsag med et karborundumblad. Skær overskydende fra den samme ende af stifterne. Dette holder knockouts til at køre elektriske ledninger gennem tappene på samme niveau.

4.

Hold tappene tæt mod en savklinge, når de skæres. e saw blade vil kaste gnister, så øjen og hud beskyttelse er nødvendig. Brug handsker til at beskytte dine hænder fra knivens skarpe kanter.

5.

Marker afstanden til stifterne langs den udstrakte kant af gulv og loftsspor med en markør. Sæt stålstængerne ind i sporet med de flangeformede ender mod ydersiden af ​​væggen, og kontroller for lodret med et niveau. Hold stiften på plads med C-klem tang, både på toppen og bunden. Kontroller, at åbningerne til elektriske ledninger er placeret direkte i køen. Kør 3/4-tommers skruer gennem sporet og ind i stiften. Brug selvdrejende skruer og en borechauffør.

Tips og advarsler

 • Metalknopper er fordelt med intervaller på 16 eller 24 tommer.
 • Metal studs er meget udbredt i områder med høj vind skære, såsom den orkan-tilbøjelige sydøstlige, og områder med seismisk aktivitet. Stålpinde er lettere, stærkere og billigere end træ. Det påvirkes ikke af rot eller termitter og er ubrændbart. Ifølge University of Florida: 'Fordi stålrammede boliger kan være så modstandsdygtige over for naturlige kræfter, sparer nogle boligejere så meget som 30 procent på deres boligejeres forsikring.'

  Anden Artikel

  Flise Gulvkantning
  Tungsten Carbide Cutting Tools
  Sådan skæres plexiglasark til størrelse
  Sådan laver du dit eget træbænk
  Sådan installeres Outdoor Patio Tile
  Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
  Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
  Badeværelset Redecorating Tips
  Sådan appliceres flise
  Oak Kitchen Skab u0026 Hardware Idéer
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
  Hvordan man arbejder en håndsag
  Typer af håndboremaskiner
  Omkostninger ved slab vs Kælder
  DIY glasfiberbruser
  DIY Bruserflise
  Asbest Floor Tile Identification
  Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
  DIY dørknap