Sådan Skærer Køkken Tællere

Sådan Skærer Køkken Tællere 

Granit og marmor

1.

Brug et målebånd til at måle de nedskæringer, du skal lave. Markér nedskæringerne med en skygge af kridt, der viser sig godt mod stenen. Installer et kontinuerligt diamantskæreblad i en trådløs cirkelsav.

2.

Vælg et snit tættest på den ene ende eller den anden til at begynde. Tænd den cirkulære sav og vælg en moderat, håndterbar hastighed. Læg klinge af den cirkulære sav med det første mærke og påfør et stabilt tryk for at tvinge kniven ind i stenen.

3.

Paus efter to til tre minutter og tå tæller med vand fra en sprøjteflaske for at forhindre overophedning. Fortsæt med at anvende tryk for at færdiggøre klippet, sprøjtestenen hver to til tre minutter. Afslut alle nødvendige nedskæringer på denne måde.

Massivt kompositmateriale

1.

Brug en rodersave med karbidstifter til at gøre store nedskæringer og en trimssav med karbidtipede bits for at lave små udskæringer og afskæringer. Hold ekstra blade og bits praktisk. Mål de udskæringer, du ønsker at lave, og brug en blyant til at markere dem direkte på bordets overflade.

2.

Begynd med de store nedskæringer og start med en tæt på en ende. Tænd routerens sav til moderat hastighed. Placér savbladet mod kanten af ​​det første mærke og brug mediumtryk til at skubbe det gennem det faste kompositmateriale.

3.

Afslut alle de samme udskæringer som du gjorde den første. Juster bit af trimssaven til slutningen af ​​den første lille snit og brug lys til moderat tryk for at gøre snittet gennem det faste kompositmateriale i den måde, du lavede de store udskæringer. Anvend let trimssaven til områder, der har brug for barbering eller efterbehandling.

Laminat og plast

1.

Monter et krydsfinerskæreblad i en standard cirkelsag . Køb eller lav en u0026 # xBE; -inch krydsfiner jig, der passer til specifikationerne på din særlige tæller. Klip basen af ​​jiggen til dybden af ​​din tæller og fastgør en 'pine clein' til den kortere ende.

2.

Placér jig'en, så kanten løber langs den første snit, der skal laves. Klem piggen på undersiden af ​​tælleren med et trykklemme. Tænd den cirkelsav med en mellemhastighed.

3.

Læg sagbladet sammen med slutningen af ​​det første snit mod din jig. Brug konstant, moderat tryk for at tvinge bladet igennem tælleren, indtil skæringen er afsluttet. Fortsæt med at lave resten af ​​de nødvendige nedskæringer, og flyt jiggen efter behov.

Ved at installere eller reparere køkken- og badeværelsetællere kan du spare mange penge. Mange tællere er lavet af materialer, der ikke er ekstremt dyre, men en ekspert's arbejde kan medføre, at prisen på renoveringer er ret høj. Brug altid pleje, når du arbejder med sav, og fjern aldrig sikkerhedsvagter eller læg fingrene eller andre kropsdele i nærheden af ​​bladet. Brug beskyttelsesbeklædning som sikkerhedsbriller, tykke handsker og en papirmask for at beskytte dine øjne og hænder og forhindre indånding af små partikler.

Anden Artikel

Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
Genbrugspapirer mod granit
Hvad er polymerbeton?
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Materialeliste til opbygning af et skur
Cool Closet Ideas
Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?
Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Projekter til Home Makeover
Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
Sådan opbygges et trekantet hjørneskab
Den bedste måde at skære loftfliser på
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Maskinværkskæringsværktøjer
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
Sådan installeres træ køkkenskabe
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Loftisoleringstips