Sådan Remodel Køkkenbordene

Sådan Remodel Køkkenbordene 

1.

Rengør dine bordplader. Ved hjælp af trinatriumphosphat, en affedtningsrenser, tørres hele bordpladen ned med et håndklæde for at begynde din køkkenbordstæppe. Lad tørret grundigt.

2. Påfør malters tape på områder, som du ikke ønsker at male. For yderligere at forberede dine køkkenplader skal du holde malerens tape i rum bordpladerne møder væggene, kanterne og andre områder, du vil forblive malingfri under dit projekt.

3.

Sandplader. Ved at bruge 150-sandpapir på en sandslib, skal du sand hele overfladen af ​​dine bordplader og tørre alle slibemidler tilbage med en klæbrig klud for at forberede dine køkkenplader til dit renoveringsprojekt.

Malte bordplader med primer. Malte bordpladerne med en oliebaseret primer med en lille rulle og lad tørre i mindst fire timer. Primeren forsegler overfladerne og forbereder dem til de efterfølgende lag af faux-finish maling.

5.

Vælg tre farver til faux-finish-teknikken. Vælg tre neutrale farver i samme farvefamilie som lys beige, medium beige og mørk beige til din bordplade.

6.

Mal køkkenpladen med latexmaling i letteste malingsfarve. For at starte den faktiske faux-finish teknik, brug en lille rulle og rul på en frakke af den letteste farve maling, indtil alle bordplader er dækket. Lad tørre.

7.

Bland medium og mørk farve maling med glasur. I to separate beholdere blandes ca. tre dele maling til en del glasur til medium maling og mørke maling. Afhængigt af det ønskede resultat, brug mere eller mindre glasur til en malingblanding, der er blødt dæmpet og har udvidede tørringsegenskaber.

Anvend en mellemfarve på køkkenbordene. Dyp havsvamp i mediet maling med glasur og blæk overskydende på en papirplade. Skub forsigtigt papir svamp i op og ned bevægelser oven på basislakken af ​​maling, så sørg for at lade nogle af grundbeklædningsområderne være synlige hele vejen igennem. Tør grundigt.

9.

Anvend mørkeste farve til bordplader. Dyb havs svamp i den mørkeste farvetone med glasur, så blottet og appliceres i op og ned bevægelser over de mellemlagede områder og bundbeklædningen, så sørg for at lade de andre farver vise sig. Lad tørre i 24 timer.

10.

Maler bordpladerne med to lag polyacrylplak. Ved hjælp af en kort nap-rulle anbringes to tynde lag af polyacryl-overtræk, så de tørrer grundigt mellem applikationer. Din renovering af køkkenbordet er afsluttet i mange års fornøjelse.

Tips og advarsler

 • Før du begynder din fauxfinish, skal du træne trinene på et træningsbord indtil du er tilfreds med resultaterne.
 • Tilføj malingglasur til mellem- og mørke latex maling for at give farverne et blødere udseende og give maling ekstra tørretid for at kunne arbejde med det længere, før det tørrer. < / li>
 • Vælg tre farver i samme farvefamilie og samme værdier for de bedste resultater.
 • Skær ikke mad på dine ombyggede bordplader for at undgå knicks i finishen. Brug altid et skærebræt.
 • Placer ikke varm mad direkte på dine køkkener, der er tilberedt med køkkenet. Trivets beskytter den malede finish.
 • Køkken renoveringer er ofte en af ​​de dyreste remodeling projekter i hjemmet. Mellem dyre køkkenapparater, træskabe og bordplader, er ombygningen af ​​dit køkken sandsynligvis at koste et stort beløb; Men der er mange måder at hjælpe med med at reducere omkostningerne ved et køkken, der gøres om. En måde at skære på udgifterne er at ombygge dine køkkenbordplader af lamineret køkken ved at anvende en smuk fauxmalingsteknik. Med nogle få maling forsyninger og flere simple faux efterbehandling maling trin, køkkenet bordplader er renoveret med en smuk finish og en økonomisk pris.

  Anden Artikel

  Idéer til indbyggede køjesenge
  Fjernelse af graffiti maling
  Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
  Hårdt Trægulv Vs. Laminat
  Room Remodeling Idéer
  Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
  Beton u0026 Husreparation
  Brysthængetyper
  Funktioner af en låseskive
  Bench Grinder Instruktioner
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Sådan installeres køkken tællere
  Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Procedurerne for belægning i et plastpulver
  Sådan keramiske fliser en trappe
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  Sådan måles og skæres støbning