Sådan Prime Over Wallpaper Lim

Sådan Prime Over Wallpaper Lim 

1.

Vask væggen med en affedtningsrenser og en svamp eller klud, når tapetet er fjernet. Rengøreren hjælper med at bryde op med lim og snavs, der ligger under tapetet, så overfladen er ren.

2. Påfør gipsvægslam til store huller eller revner i væggen. Baggrund kan have været anvendt til at dække ufuldkommenheder i væggen, som nu skal afhjælpes. Følg fabrikantens anvisninger for påføring af gipsvægslammen og lad en passende tid til, at mudderet hærder. Anvend leraen jævnt med en trowel for at udfylde eventuelle revner eller huller og slip alt overskydende ud.

3.

Fastgør sandpapir til sandslibning eller sand for hånd. Sand glatter løvvægslammet og enhver lim, der har været på væggen. Koncentrer dig på at fjerne områder med lim for at gøre dem lige med resten af væggen. Tør støv af med en ren klud eller svamp.

4.

Påfør et jævnt lag oliebaseret primer på væggen ved hjælp af en rulle eller pensel. baserede primer vil forsegle væggen. Efter påføring af maling kan områder med lim begynde at ændre tekstur. Lad malingen tørre.

5.

Sand væggen til en endelig tid fjerne eventuelle resterende ufuldkommenheder og sikre en glat finish inden du male eller anvende nyt tapet.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttende sikkerhedsudstyr som f.eks. briller og en åndedrætsværn ved slibning og maling. < / Li> Fjernelse af tapet kan være en vanskelig og rodet opgave. Kemiske eller dampteknikker til fjernelse af tapeter kan efterlade limrester på væggen, hvilket resulterer i en ujævn, rodet finish. Før du måler eller anvender nyt tapet, skal du selv og prægge væggen, så den nye behandling bliver jævn og jævn. Det tager tid at sørge for, at væggen er jævn og godt primet, og det vil hjælpe med at sikre en langvarig finish til dit nye malearbejde eller tapetapplikation.
 • Anden Artikel

  Sådan installeres Formica
  Travertin Vs. Granit bordplader
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Wall Demolition Tools
  Om Siding With Cedar Shingles
  DIY Lav en forlængerledning til svejsere
  Sådan installeres PVC gulve
  Ideer til en to-bil garage
  Måder at lægge flise på
  Beton Gulvbelægning DIY
  Værktøjer til fremstilling af en dør
  DIY Bamboo Gulv Installation
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  DIY Betonpolering
  Hvordan man opbygger en flad taghytte
  Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
  Hvordan man tegner husgulveplaner
  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  Grønne varme- og kølesystemer