Sådan Lay Pine Gulvbrædder

Sådan Lay Pine Gulvbrædder 

1.

Pak pine gulvene, spred det ud og lad det sidde i 3 til 5 dage for at akklimatisere. Pine udvider og kontrakter med ændringer i temperatur og fugtighed og har tid til at komme til ligevægt før du installerer den, ellers kan den knække eller kope i kanterne.

2.

Kontroller niveau af gulvet med en lige kant og brug en trowel til at sprede gulvbelægningsforbindelse i alle lave områder eller fordybninger. Lad nivelleringsforbindelsen sætte sig natten over, før du fortsætter.

3.

Dæk undergulvet med en fugtbarriere af plast eller tjærepapir og hæft det med en hæftepistol. < /p>

4.

Plan gulvets layout. Dette er typisk parallelt med de længere vægge i rummet, men hvis du lægger gulv i hele huset, kan du vælge at starte installationen langs en linje ned i midten af ​​et rum, så det kan fortsætte langs næste væg. < /p>

5.

Læg det første kursus langs en væg eller langs en linje ned på midten af ​​gulvet, skære det sidste bord for at passe med en cirkelsav. Hvis du lægger kurset ned i midten af ​​rummet, skal du snappe en kalklinie for at lede dig og være sikker på, at begge ender af denne linje er lige langt fra den lige parallelle væg. Top-negle boardsne til gulvet med par 2-tommer finish negle med 12 til 16-tommer intervaller, er sikker på at negle inden for en tomme af slutningen af ​​hvert bord. Sink neglernes hoveder med en neglepunch.

6.

Skub en forsinket tunge på bordsaven for at passe ind i de eksponerede riller af brædder, hvis du lægger det første kursus i midten af ​​rummet.

Start det næste kursus ved at skære det første bord, så dets ende bliver forskudt mindst 6 tommer fra slutningen af ​​det nærliggende bord. Vedligeholdelse af denne forskydning for resten af ​​installationen.

8.

Tilpas sporene af brædderne i det næste kursus ind i tavlerne på brædderne på gulvet og brug derefter en gulvbelægning at spike dem på plads. Sæt neglen på spidsens kant og hold den fast ved håndtaget. Sæt stemplet sammen med gummistøjen på mallet, der følger med sømmen. Dette vil køre en klap ind i tungen og spik bordet på gulvet, mens du kører det mod det tilstødende bord.

9. Fortsæt på denne måde, indtil du når den modsatte væg. Mål afstanden mellem det andet sidste kursus og væggen og rip boards for at passe sammen med en bordsav. Derefter sætte dybden af ​​bordsavklinge til halv tykkelse af gulvbelægningen og rive bunden af ​​rillerne ud. Endelig skal du sætte tavlerne på plads og topspike dem.

10.

Hvis du startede dit første kursus i midten af ​​gulvet, skal du gå tilbage til midten og afslutte installation i modsat retning.

Tips og advarsler

 • Når du kører klammerne, skal du bruge tilstrækkelig kraft til helt at synke dem i tungen. Hvis de sticker ud, pund dem ind med en negle punch snarere end at forsøge at trække dem ud. De er hakket og kommer ikke let ud.
 • Hvis tavlerne er bredere end 6 tommer, kan centrene løfte eller krone, hvis du ikke har tæver og tæer . Du kan også klæbe brede brædder til underetagen, som du taler med dem.
 • Gulvmallet har en metalside, der er formet til at tappe brædderne sammen. Du må ikke ramme neglen med denne side af mallet, eller du vil bryde negleren.
 • Brug sikkerhedsbriller, når du bruger motorsav, og overhold alle sikkerhedsforskrifter. Brug en push-stick, når du ripper på en bordsav , og hold hænderne væk fra bladet.
 • Pine er rigeligt i Nordamerika, og det var det valg af gulv til valg for tidlige amerikanske bosættere. Det er et blødt, tekstureret træ, der blokerer let og hurtigt, viser tegn på slid. Disse slidmærker er faktisk ønskelige, og ny fyr er ofte nødt til at få det til at se gammelt ud. Gulvbrædder er malet med en tunge og rille, og du installerer dem ved at spike dem til underetagen gennem tungerne, som du ville have trægulve. Hvis plankerne er bredere end 6 tommer, er det en god idé at top-søm dem også.

  Anden Artikel

  Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
  Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl
  Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
  Funktionelle Køkken Remodeling Idéer
  Sådan opsætter du en stige
  Sådan skæres en diagonal flise
  Sådan Renew Keramisk Tile
  Installation af søjlevask med klæbemiddel
  Billige badeværelse design ideer
  Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
  Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
  Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter
  Installationsvejledning til bambusgulv
  House Cladding Ideas
  Installation af lap sidespor
  Hvordan man bygger en fritstående pejs
  Home Design Alternativer til en Garage
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan smitter Cut Crown Molding