Sådan Fix 18V Ryobi Batterier

Sådan Fix 18V Ryobi Batterier 

1.

Tilslut to 12 volt-batterier sammen i serie for at oprette en 24-volt strømkilde. Gør dette ved at forbinde den positive terminal på et batteri til den anden terminals klemme med et batterikabel. Stram kablet fast på klemmerne med en skruenøgle.

2.

Udsæt enderne af to trådlængder med en trådstrimmel. Ledningen skal være 16 gauge eller tungere. Lysere ledning overophedes og muligvis smelter eller brænder. Det er en god ide at bruge forskellige farvede ledninger, så du ikke mister oversigten over, hvilket er positivt og hvilket er negativt.

3.

Krimp alligator klip på enderne af wire med tang.

Klip den ene ende af en ledning til den ikke-tilsluttede positive terminal på et batteri og den ene ende af den anden ledning til den ikke-tilsluttede negative terminal på det andet batteri .

5. Drej et sort Ryobi 18-volts NiCd-batteri, så den cylindriske arm, der går ind i værktøjet, vender mod dig. Terminalerne er to små metalplader i enden af ​​denne arm. Identificer positivt og negativt ved at kigge efter + og - tegnene på armens ende.

6.

Hold klemmen på enden af ​​ledningen forbundet til den negative terminal af 24-volt batteriet til Ryobi batteriets negative terminal, og tryk derefter på det andet klip til den positive terminal i 1 sekund. Gentag tre gange. Dette vil forynge batteripakken.

Tips og advarsler

 • Efter en brugstid smelter cadmiumkrystaller i et NiCd-batteri sammen, hvilket reducerer overfladearealet af cadmium og reducere ladningskapaciteten. Anvendelse af en ekstern ladning, der er større end batterispændingen, bryder disse krystaller ud og genopretter opladningskapaciteten.
 • Drej ikke polariteten ved at røre ledningerne til de forkerte terminaler, eller du vil skabe gnist og skade batteripakken.
 • Ryobi fremstiller en række batteridrevne værktøjer kaldet One +, der opererer på 18 volt batteripakker. De originale sort One + batterier er nikkel-cadmium (NiCd), og disse er stadig meget tilgængelige. For nylig introducerede Ryobi en ny grå lithium-ion pakke, som er mere kompakt og holder en afgift længere. De ældre sorte batteripakker kan forynges, når de ikke længere holder en afgift, men det er desværre ikke sandt for de nyere grå. For at forynge sorte NiCd Ryobi-batterier skal du bruge to 12-volts bilbatterier, nogle ledninger og nogle alligator clips.

  Anden Artikel

  Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
  Hvordan man laver flydende laminatgulve
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Sådan laver du en Adobe Hut
  Barn Building Ideas
  Udvendige designtips
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Træ Countertop Edging
  DIY: Casement Windows
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Sådan får du leder til forbedringsprojekter
  Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
  Hvordan man laver cementstræk
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
  Asfaltmalingsideer
  Vejledning til brug af en vådsag
  Sådan ændres indbyggede lys