Plastering Værktøj u0026 Udstyr

Plastering Værktøj u0026 Udstyr  Korrekt plasteringsværktøj lagde en base til Michelangelo 's berømte Sistine Chapel fresco, og selvom plasteringsværktøjer måske ikke fortjener kredit for det færdige maleri, har de sikkert fået projektet i gang. Plasteringsværktøjer som trowels og hawks forbliver en integreret del af plasteringsprocessen. Med de rigtige værktøjer kan du oprette enkle vægafslutninger eller bunden til verdens næste fresco mesterværk.

Trowels

En trowel, det mest afgørende og grundlæggende plasteringsværktøj, består generelt af en tynd, fleksibel, metalblad fastgjort på den ene side til et håndtag. En plasterer holder håndtaget, mens du bruger den glatte modsatte side for at påføre og sprede gips. Trowels forekommer i en række inkarnationer i henhold til deres påtænkte anvendelse; visse trowels anvender basisfrakker, små trowels passer ind i stramme hjørner og nogle trowels er bøjet for at sprede gips på væggenes hjørne. Producenter bruger standard eller rustfrit stål til at gøre trowelblade og plast eller træ til at gøre trowel håndtag.

Plaster Hawk

En gipshøg gør det muligt for en plasterer at transportere små portioner af gips fra blandingsområdet til arbejdsområdet. En gipshøg består af et stort, typisk 12-tommers metalfelt. Et håndtag stikker lige ud fra den ene side af firkanten, hvorved en plasterer kan holde metalfeltet i en flad opretstående position. Når den holdes på denne måde, giver hawken en flad overflade, på hvilken gips kan hæves og transporteres fra en spand til væggen. holdes i den ene hånd, mens den anden hånd anvender gipset med en fløjl.

Plaster Float

En flyder glatter og sprer gips under finish og dekorative frakker. Float består af en flydende flad gummi, svamp eller syntetisk overflade Et håndtag stikker ud fra modsatte side af gummi, svamp eller syntetisk overflade. Plasterers træk flyder på tværs af en muroverflade for at skabe effekter som slibede eller glatte teksturer.

Limebørste

En limebørste har lange, grove børster knyttet til et træ- eller plasthåndtag. En limebørste afviger fra standard pensler i længden af ​​børstehårene og børstens tykkelse. Limebørster er ofte 1 tommer til 2 tommer tykke. Plasterere bruger limebørster til at påføre kalk slambaserede vasker på pudsede overflader.

Anden Artikel

Stucco Home Styles
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
House Cladding Ideas
Sådan Stain Laminat Skabe
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Sådan Lay Brusegulv flise
Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?
Idéer til at lave en Trailer Porch
Typer af vinduer til et trærammehus
Hardwood Vs. Laminat
Beton u0026 Husreparation
Sådan installeres betonbinderblokke
Loftudvidelsesideer
Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
Elværktøj til nedrivningsarbejde
DIY Brusedør
Bench Grinder Instruktioner
Hvordan man designer skabe
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel