Patio Dørlås Typer

Patio Dørlås Typer  Mens terrassedøre visuelt 'åbner' et rum og giver rigeligt naturligt lys ind i et rum, præsenterer de også et fristende indgangssted for ubudne gæster. Patio dørlåse spænder fra konventionelle knapper til tunge bolte, der strækker sig gennem en dørramme og ind i væggen. Dørlåse til dørene fås i en række forskellige designs og overflader, der giver sikkerhed, samtidig med at de passer perfekt til døren farve og form. Når du er bekendt med de typer af terrassedørlåse, kan du vælge den perfekte lås til dit projekt.

Nøgleknopper og dødbolte

En konventionel dørlåse til terrassen har både en tastetast og en deadbolt. Disse typer dørlåse findes på de fleste udvendige indreveje. Nøgleknapene har en indtrækbar bolt, kaldet en låsebolt, der strækker sig ind i en dørklap eller, i tilfælde af dobbelte terrassedøre, ind i rammen af ​​en tilstødende dør. Spændebolte er fjederbelastede og koniske på den ene side. Når de rammer rammen eller tilstødende dør, trækker de sig tilbage og efterfølgende fjeder tilbage, eller 'låser' i et hul. Døde bolte er tykkere, robuste og strækker sig længere ind i en ramme end låsebolte. Døde bolte er ikke fjederbelastede; Når en dør er i lukket stilling, sætter en drejeknap eller nøgle en bolt ind i et hul i døren eller ved siden af ​​døren.

Fodbolt

En fodbolt fastgøres til bundens indvendige overflade dør. Fodbulten har en indtrækbar, fjederbelastet bolt, der, når den er aktiveret, glider gennem dørens sill og ind i et hul kede gennem betonen eller træet under. Når den er låst på plads forhindrer gulvbolten dørens drift fra udenfor Denne type patio dørlås betjenes ved et nedadgående tryk på foden, så navnet 'fodbolt'.

Skydedørlås

Skydedørlåsen sikrer en glidende gårdhave til et skinne eller en væg Låsen har en 'J' formet stang, der passer ind i både væg- og dørmonterede plader. Pladerne buer i midten for at danne en cylinder, hvorigennem stangen passerer. 'J' stangen vender op og ned og samtidigt indsættes gennem cylinderen på hver plade. En gang på plads forhindrer skydedørlåsen en dør fra at glide. Denne type lås kan kun løsnes fra indersiden af ​​en dør.

Dørkædelås

En dørkæde en dør til væggen ved at forbinde de to dele med en kæde. En kæde dangler fra en plade fastgjort til væggen eller dørkarmen og en skive i enden af ​​kæden lægges fast på en rillet plade, der er skruet på døren. Dørkæder vises ofte på hoteller. Specialdørkæder er udstyret med en nøglelås, der tillader en nøgle til at frigøre kæden fra dørens yderside.

Anden Artikel

Ceiling Material Ideas
Beton Gulvbelægning DIY
Kraninspektionskontrol liste
Sådan udskiftes gulvbjælker
Hvordan male badeværelset
Idéer til køkkenliv
DIY Engineered Trægulv
Værktøjer, der bruges til at skære klipplader laminat gulvbrædder
Sådan udskiftes badekar
Sådan installeres Sheetrock korrekt
DIY Door Trim
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan tilføjes molding til en flad dør
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
TAMKO Roof Shingle Farver
Sådan rammer du en mur til en lommedør
Sådan installeres Vinyl Siding ved en vinkel til taget
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Sådan fjernes duer fra taget