Løsninger til ingen skabe

Løsninger til ingen skabe  Medmindre du har ombygget dit eget hjem med et stort skab, har du sandsynligvis ikke nok skabsplads. Nogle husejere og lejere har ingen overhovedet. Syntetiske stoffer hænger pænt ud og behøver ingen strygning, og en velhavende økonomi har givet mere at gemme. Tynd garderoben og oplagre dit rum. Så kontroller du under trapper, tomme hjørner og out of the way-hjørner for at finde steder at oprette inventarisk opbevaring.

Urban Solutions

Når du lejede den industrielle loft, investerede du i bymæssig genanvendelse - og en mangel på skabe. Bliv i genbrugsmodus ved at finde ud af brugte dampbadstammer, hylder eller skabe i videresalgsbutikker og spraymaler dem for at matche din dekorationsordning. Dem med mindre tid og flere penge foretrækker måske at investere i beklædningsgenstande, rullende underlagsbeholdere og nogle stablede kurve. Tjek butikker, der imødekommer unge byspesialister for enkle garderobeskabe, som du kan tage med dig, når du flytter. Camouflageopbevaring, du ikke vil have gæsterne at se med en foldningsskærm eller et sofistikeret kluddyner på en udvidelig stang.

Håndtypes løsninger

Klædeskabe er enkle bokse, men håndpersonen med begrænset opholdsrum kan lave et tøjskabe del af et lager kompleks. Apartment Therapy anbefaler at opbygge et 18-til 24-tommers dybvinduesæde med bogsække på hver side indvendigt. Ramme ud kabinet på begge sider af bogen fyld dem med stativer og kurve eller skabsskabe. Hvis du ikke kan lide ideen om gardiner eller skærmbilleder, få nogle dobbelt foldede døre til et tilgængeligt skabsplads og et sted at krølle op med en god bog. Besøg en ufærdig møbelbutik for nogle skabe eller kister at male dig selv.

Victorian House Solutions

Ifølge 'Old House Journal' led det victorianske hus fra kanin-warren af ​​små rum indtil fremkomsten af ​​centralvarme. Når centralvarme og indendørs VVS blev almindeligt i sidste halvdel af det 19. århundrede blev små soveværelser åbnet for at lave større suiter. Hvis du har et hus med for mange små værelser, så prøv at indstille det mindste til side som et skab, installere stativer, et toiletbord og kommode til at lave et stilfuldt skab / omklædningsrum . Store garderobeskabe kaldet armoires holdt også tøj til viktorianer uden garderobeskabe, se efter en fixer-øvre på et antikvitetshus eller i en ufærdig møbelbutik. De er størrelsen på et lukket underholdningscenter og nye er dyre. under-seng kabinetter under høj jern og messing senge; hvis du har et af disse badeværelser lavet fra et soveværelse, installer wire rack cubbies for sengetøj.

Anden Artikel

Sådan installeres en granit skivebord
Tømrerværktøj
Sådan sætter du sidespor på et skur
DIY Commercial Flooring
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Grønne varme- og kølesystemer
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
Tips om berøring
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Hardwood Vs. Laminat
Metal Cutter Tools
Sådan installeres køkken tællere
Wall Maleri Idéer til et Stue
Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Sådan Center Tile
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan oprettes en svalehale