Hvordan man laver fliser omkring granit

Hvordan man laver fliser omkring granit 

1.

Bestem tykkelsesforskellen mellem de to materialer. Hvis granitten allerede er installeret, skal du enten placere et flise på granitkanten for at få en ide om, hvor stor forskel der er, eller tage et målebånd og måle forskellen i tykkelsen. Granitfliser er altid tykkere end menneskeskabte materialer såsom porcelæn og keramik.

2.

Spred mastikklæbemiddelet eller tinsætmørtelet i området ved siden af ​​granitten, hvor din flise vil blive installeret. Du kan bruge dine målinger fra tidligere til at bestemme, hvor meget mastik eller tinsæt der skal spredes i området, og om du skal anvende det ikke kun på installationsfladen, men også på bagsiden af ​​flisen selv. Hvis f.eks. Tykkelsen af ​​flisen kun er halvdelen af ​​granitets tykkelse, og du arbejder med 12-ved-12 materiale, vil du gerne spredes tynde på både installationsfladen og bagsiden af ​​fliserne selv før installation. Hvis flisen er tykkere, og forskellen er ikke så stor, kan det være tilstrækkeligt at sprede tynnettet på installationsfladen selv.

3.

Sæt et flise i tinsætets bund og påfør tryk, mens du flytter flisen forsigtigt i alle retninger for at sikre, at bindingen mellem thinset / mastic og selve materialet er komplet. Tileafstandsstykker kan bruges til at skabe fugematerialer mellem fliser og granit.

4.

Kontroller, at fliserne er klæbende. Sugning er, når keramikfliserne eller porcelænfliserne synker ind i sengen af ​​mastiks eller tinsæt og dermed ligger lavere end overfladen af ​​granit. Formålet er at have begge materialer i niveau med hinanden. Hvis du er i tvivl, anbring ekstra tynde eller mastik og simpelthen opryd det overskydende, som det oser af leddene, når du har trykket det på plads.

5.

Kontroller niveauet eller fladhed i den samlede installation ved at glide et niveau eller en lige kant over overfladen af ​​både granit og flise selv. Hvis der er hump eller lave pletter, kan du fjerne tinset / mastik eller tilføje yderligere efter behov. Det er bedst at kontrollere hver tre eller fire fliser, når du installerer dem for at sikre, at den samlede installation forbliver så flade som muligt.

6.

Tillad 24 timer før fugning af flisens overflade , og husk at keramik og porcelæn fliser kræver slibede fuger, mens granit kræver ikke-slibede.

Tips og advarsler

 • En typisk 12-ved -12 fliser kræver en 3/8-tommers hakket trowel. Større fliser vil kræve en større hak og mindre fliser vice versa.
 • Tileafstandsstykker kommer i forskellige bredder afhængigt af ejerens personlige præference, da det vedrører størrelsen af ​​fugemasser.
 • Alle materialer og værktøjer kan købes eller lejes fra din lokale boligforbedringsbutik.
 • Uanset om du flytter ind i et tidligere ejet hjem med eksisterende granitflader eller simpelthen søger at designe et område med en kombination af granit og keramisk flise, kan der opstå en række komplikationer på grund af forskellen i størrelse og form af materialer. Heldigvis er der mange forskellige måder at løse disse forskelle på for at skabe det perfekte design, der giver dig den nøjagtige æstetiske, der er på udkig efter.

  Anden Artikel

  Typer Air Nailers
  Sådan keramiske fliser en trappe
  Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
  Sådan Renew Keramisk Tile
  Moderne Backsplash Ideer
  Sådan Bygge Flise Badekar
  Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?
  Leed Certification Protocol
  Sådan installeres franske afløb i kælderen
  DIY glasfiberbruser
  Sådan fjerner du teksturer fra malede vægge
  Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
  Sådan beregnes trappestrengere
  Sådan udskiftes gulvbjælker
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Sådan Gips over træpaneler
  Typer af svejseslam
  Hardwood Vs. Granitflise til et køkkengulv
  Indbyggede lys ideer
  Sådan installeres tæppeblokke