Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?

Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang? 

Standard

Standardhøjden for en kappeskabsstang er ca. 66 tommer fra gulvet. Dette er den anslåede øjenhøjde for den gennemsnitlige voksen.

Brugerdefineret

Donna Smallin, forfatter af 'Organisering Almindelig og Enkel', foreslår at installere kappeskabsstangen i skulderhøjde for beboerne i boligen. Smallin siger, at dette kan gøres, hvis skabet er beregnet til børn eller voksne.

Ekstra stænger

For et skab, der anvendes af personer af forskellig højde eller for at øge mængden af ​​beklædningsopbevaring, overvej at installere mere end en stang. En standard højde stang, der spænder over længden af ​​skabet er godt for hele længden af ​​jakker, men installering af en anden kortere stang vil løse problemet med plads og rækkevidde.

Opbevaring Bekymringer

I skabe, hvor mere opbevaring er nødvendigt, stangen og hylden over stangen kan løftes til en højde på 75 inches, siger Chris Gleason, i 'The Complete Custom Closet.' Dette vil skabe et større lagerområde under jakkerne, og de mindre dimensioner på den øverste hylde kan bruges til langtidsopbevaring.

Justerbar

Ved at erstatte en justerbar stang i et kappeskab til den sædvanlige permanente stang tillade brugeren at foretage ændringer i højden. Installer justerbare stænger mellem fire og seks fod i højden for den mest alsidighed. Højden på en kappeskabsstang kan varieres afhængigt af skabets brug. Der er standard højdemålinger, men afhængigt af installationsprogrammet kan disse ændres.

Anden Artikel

Sådan fjerner badekar
Sådan udskiftes Door Trim
Hjemmelavet Shake Siding
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Sådan isoleres eksisterende slab
Hvordan man laver en sten gangbro fra beton
Sådan installeres træ køkkenskabe
Laminatgulve og tunge klaverer
Tennessee Septic System Regulations
Sådan installeres Brusekabine
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
DIY Refacing Keramisk Tile
Installationsanvisninger til loftslys
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
Sådan Remodel et badeværelse med granit
Sådan Center Tile
Typer af singelsidearbejde
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Køkkenventilation