Hjemmelavet Plexiglass Backsplash

Hjemmelavet Plexiglass Backsplash 

Materiale

Plexiglas leveres i flere forskellige tykkelser og størrelser. Der er ingen grund til at købe en tyk, tung stil: Den skal bare holde marinara sauce væk fra køkkenvægge. Kvadrat-tommers plexiglas vil være mere end tilstrækkelig. Måler også det område, hvor Plexiglass backsplash er installeret og bestemmer mest let Særlige størrelser kan spare lidt arbejde, men det kan være meget omkostningsoverskridende. Hvis du installerer en 'stripe' -backsplash med et par tommer i højden for at omslutte en sektion af bordplade, så husk du kan klippe flere stykker fra en stor plexiglasplade.

skærning

Skære plexiglas er lige så nem som at skære blødt træ. Det eneste specialværktøj, du har brug for, er et plexiglas skæreblad til din stiksav eller cirkelsag. Disse knive har meget små fine tænder og reducere uhyre chancen for at splitte eller knække plastik. Husk, når du skærer plexiglas for at bevæge saven langsomt og lade bladet klippe materialet og ikke rive det. Plexiglas er en plastik, ikke et stykke fyrretræ og som sådan skal værehåndteres lidt mere delikat.

Installation

Du har to muligheder for at installere Plexiglass backsplash: fastgørelsesdele eller klæbemiddel. Plexiglas-til-malet eller tapetoverfladeklæbemiddel er tilgængelig, men du ser limene. I stedet skal du overveje plexiglasset, som du ville have et vægspejl eller en anden glasoverflade fastgjort til møbler eller inventar. Dekorative messingskruer eller negle med dekorationsdækning Hoveder ville fungere godt med de fleste d u0026 # xE9; cor. Små og diskret, de ville fastgøre plexiglas backsplash uden at trække opmærksomheden.

Bare bor små huller i plexiglassens hjørner og installer som du ville baseboard omkring det overdækkede område. Sæt fastgørelserne gennem de forborede huller (prøv ikke at hamre en negle gennem plexiglas) og indsæt i væggen for en sikker pasform. Et køkkenbagplade forhindrer spild af mad, vand eller fedt fra at malere maling og tapetoverflader. Sædvanligvis installeret bag afstanden eller køkkenvasken, støtter bagsiden bag andre apparat 'stationer' i køkkenet, f.eks. Hvor blenderen eller fødevareprocessoren også fungerer fint. En ulempe for en backsplash er, at det kan afbryde køkkenets samlede dekorative tema ved at afbryde farve eller tapetmønster på en stor og skarp måde. En løsning på dette problem er at installere en klar plexiglas backplash. Tøff, nem at rengøre og næsten usynlig , det vil beskytte uden at gemme væggene.

Anden Artikel

Sådan installeres en aluminiumsfascia
Dør Trim Options
Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan bygger du en træskuffe
Fælles tætningsmiddeltyper
Sådan fjerner du Lugt Lugt
DIY Door Trim
Hvordan man opbygger og designer et værelse
DIY Countertop Kontakt Cement
Elektriske udskæringsværktøjer
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Tile Layout Design Idéer
Miter Saw Anvend
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Hvordan man laver klik og lås trægulve
Typer HardiePlank Siding
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Sådan installeres blum hængsler