Halv Badeværelse Design Idéer

Halv Badeværelse Design Idéer  Design af et halvt badeværelse kan være en spændende opgave. Selvom du ikke har badekar, brusebad eller meget diskplads, er der stadig så mange måder at tilføje personlige detaljer på til et individuelt udseende. Ofte er halvt bad placeret i stueetagen af ​​huset, så det er vigtigt at designe med Gæster i tankerne. Selv om du vil beskæftige dig med et lille rum, skal halvt badeværelse design stadig skabe en stilfuld fristed til at flygte.

Mal det blåt

Mal dine vægge i dit halve badeværelse med en lys farve. farverne vil få det lille rum til at blive større Blå er den mest anvendte farve til badeværelser. Det anses for at være køligt og beroligende og vil omdanne dit halvbad til en afslappende oase. Det er bedst at vælge en pastellblå i stedet for en mørkere farvetone til et halvt badeværelse, da mørke farver gør en lille plads føler endnu mindre.

Tilføj accentfarver

For et velindrettet halvt badeværelse, skal du tilføje accentfarver i hele. Inkluderingen af ​​accentfarver i et halvt badeværelse skal ikke overdrevet. Vælg tre eller færre accentfarver, der co ntrast farven på dine vægge. Hvis du vælger at male dine vægge blå, brun og grønne er gode valg for accentfarver. Disse farver fungerer godt sammen, fordi de alle forekommer i naturen.

Simple er bedre

Halvmøbler skal kun indeholde en vask, toilet og spejl. En piedestalvask er den bedste mulighed for en halv bad på grund af den lille størrelse. Du behøver ikke at gemme ting under alle omstændigheder. Toiletter skal placeres væk fra døråbningen, hvis det er muligt. Hæng et spejl på en bare væg vandret og på øjenhøjde. Det vil give illusionen, at rummet faktisk er større end det egentlig er.

Anden Artikel

Sådan kantes gulvfliser
Sådan isoleres en plade
DIY Ceiling Lighting
Sådan repareres en betonblok
House Cladding Ideas
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
DIY Reparer et ridser på et trægulv
DIY Window Molding
Sådan installeres selvklæbende flise
Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan laver du en traditionel mudderhytte
Beton ADA Ramp Specs
Sådan opbygges et trekantet hjørneskab
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
American Standard Toilet Lækage Reparation
Travertin Vs. Granit bordplader
Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve