Granit bordplade muligheder

Granit bordplade muligheder  De vigtigste faktorer at overveje til bordplader er hvor længe bordpladen skal vare, hvor holdbar det skal være, vanskeligheden ved at installere det og hvor meget du planlægger at bruge. Granit stables godt i mange af disse kategorier. Det er ekstremt holdbart og kan vare en levetid, men en tung stenplade er ikke kendt for sin nemme installation. Der er dog andre muligheder. Granit er overraskende fleksibel.

Grundlaget

Granit er yderst modstandsdygtigt over for ridser og slid. Det er ikke sandsynligt at knække under slag. Selv om det er varmebestandigt, kan selv granit revne, hvis den udsættes for en varm kande for længe. Men alle granitter er ikke skabt lige så godt, når det kommer til deres overflade. Nogle er meget tætte, ikke-porøse overflader, og nogle er mindre. Højpoleret granit er den mest modstandsdygtige over for farvning, men en halvårig forsegling anbefales til alle granitplader for at holde dem så modstandsdygtige som muligt som beskyttelse mod pletter og dyrkning af bakterier og meldug. < h2> Granitplader Granit præsenterer en række farver og mønstre, der præsenterer den geologiske sminke i den region, hvor den blev oprettet. Hver granitplade er forskellig og fuld af inkonsekvente mønstre. Typisk indeholder plader, der indeholder større, blotkere mønstre er billigere end dem, der indeholder tynde, fine linjer. Granitplader kræver professionel installation. Pladerne er meget tunge og passer til kabinettet kræver justeringer og erfaring.

Modulær Grani te

Modulære granitplader er billigere end granitplader. Når målingen er taget, skæres granitten i sektioner, som er tilpasset kabinettet. Modulær granit har mange af fordelene ved granitplader. Imidlertid skaber sammenføjningen sømme, og sømme giver ting som bakterier og muggrum til at bosætte sig, selvom selve sten er resistent. En regelmæssig aftørring med hvid eddike skal være tilstrækkelig til at holde denne ulempe under kontrol.

Granitfliser

Disse granitfliser koster mindre end plader, fordi de er tyndere, og fliserne dækker mere overflade, mens du bruger samme mængde sten. Som med enhver flise, er der fugemasseforbindelser at overveje. Grout er meget modtagelig for bakterier og meldug, så du bør bruge en fugemasse og regelmæssigt rengøre leddene. En erfaren DIYer kan installere bordplader af granitfliser, der sænker

Granitark

Du kan også købe ark med 3/4-tommer tyk granit, der kan fastgøres til en krydsfiner understruktur. Dette giver dig det samme udseende som en plade, men til en lavere pris og meget mindre vægt.Den granit skal have en meget god forbindelse med træet, men det er nødvendigt med professionel installation. Det er ikke kun et granitark, der er akavet at håndtere, men at få tilpasset pasform kan betyde ændringer på stedet. Granit ark har de samme fordele som granitplader og ark a re typisk hele stykker, så der er ingen sømme. Men de er lettere at knække fordi de ikke er så tykke.

Anden Artikel

Hvordan man designer en loft konvertering
Sådan afslutter du nye trægulve
Hvad er passiv solkraft?
Sådan installeres # 30 Tagdækningspapir
DIY Commercial Flooring
Hvordan man går grøn i hårde tider
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Sådan Bor Concrete
Sådan ændres indbyggede lys
Sådan installeres vægfliser i et badekar
Sådan fjerner du grout fra skiferfliser
DIY Betonform frigivelse
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan lim en Bellawood Floating Floor
DIY træ døre
Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
Asbest Floor Tile Identification
Dørinstallationsinstruktioner