Fordelene ved at opbygge dit eget hjem

Fordelene ved at opbygge dit eget hjem  Når det kommer til at eje boliger, har du virkelig kun to valg. Du kan enten købe et hjem, der allerede er bygget, eller du kan selv bygge et hus. At bygge et hjem alene kan være dyrt, afhængigt af materialer og bygningens størrelse, men det giver betydelige fordele i forhold til at købe en allerede bygget hjem. Disse fordele har indflydelse på både din overordnede tilfredshed med hjemmet og dit hjem og din økonomi.

Konstruktion / reparationskendskab

Når du bygger et hjem, arbejder du direkte med entreprenørerne for at få præcis hvad du vil have. Som følge heraf kender du alle kroge og afkrydsning af huset og alt materiale, som entreprenørerne brugte. Det gør det meget nemmere at lave reparationer, renoveringer eller tilføjelser til hjemmet senere.

Sundhed

Nogle ældre hjem er ikke op til sundhedskoder og kan indeholde farer som blymaling eller asbest. Men et hjem som dette lejlighedsvis bliver grandfathered. Det betyder, at det på grund af sin alder og omkostning ved renovering ikke er ulovligt at holde hjemmet som det er uden at overholde gældende regler, så længe du er opmærksom på farerne, når du køber hjemmet. bygge selv skal overholde gældende sundhedsbestemmelser, hvilket gør et nybygget hjem sikrere.

Finansielle fordele

Minnesota Pollution Control Agency påpeger, at det kan være lettere at få finansiering til at bygge et hjem end at købe en, hvis du planlægger at 'bygge grønt' ved at bruge miljøvenlig teknologi som solpaneler, energieffektive apparater og HVAC-systemer. Selvom USAs Institut for Bolig og Byudvikling tilbyder nogle tilskud og skatteincitamenter til 'grøn' renovering, kan du ' t renovere uden et lån til køb, og långivere afgøre, om du skal finansiere dig baseret delvis på det afkast, de kan få, hvis du har standard på lånet. Det ville være meget svært at overbevise en långiver om, at de ville få samme afkast på en ejendom, der var garanteret at have 'grønne' teknologier end en, som du måske eller måske ikke kan komme rundt til renovering. Det skyldes, at ingeniører har bevist, at der er bygget 'grøn 'er mere effektiv og økonomisk i det lange løb end ikke at bruge' grønne 'teknologier. Bolig og byudvikling s skattelettelser og tilskud er også typisk ikke så meget som du ville sikre fra en låneaftale / realkreditaftale, selvom du kan få dem.

Placering

At opbygge et hjem fra bunden giver dig mere fleksibilitet med hensyn til placering. Fordi du ikke er begrænset til udviklede områder, åbner dine muligheder for potentielle hjemmesider op. Bygningen forbedrer også placeringsmulighederne, da det er meget lettere at transportere byggematerialer end det er at transportere et helt hus. Dette er en vigtig betragtning for husejere, der overvejer at flytte en betydelig afstand eller i tilfælde af, at terrænet på det nye hjemsted er for robust at rumme at flytte et præfabrikat hjem.

Anden Artikel

Sådan Renew Keramisk Tile
Hvordan man designer en dørindgang
Sådan fjerner du Gorilla Lim fra hud og træ
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Færdighedssaginstruktioner
Loftudvidelsesideer
Sådan installeres en soapdish i flise
Køkkenventilation
Typer af puslespil
Sådan hældes en betonbord
Sådan Wire en anden Breaker Box
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Online køkkendesignværktøjer
Installation af en ny laminatbord
Sådan vælges en bordblade
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Hvordan man laver fladskabsdøre
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan Skærer Køkken Tællere