DIY Tile Cutter

DIY Tile Cutter 

1.

Mål pladsen, hvor flisen går. Marker målingen på overfladen af ​​din flise, trækker bredden af ​​fugerøret (generelt 1/8 eller 1/4 inch). Brug din tri-square til at udvide markeringen på tværs af hele overfladen.

2.

Indstil den markerede flise på flisekutteren. Placer den så den linje du tegnede er under det runde blad og kører i samme retning som det spor, der holder bladet over platformen.

3.

Hold flisen med den ene hånd. Med den anden hånd skal du sætte bladet på den markerede linje ved hjælp af håndtaget, der er fastgjort til bladet.

4.

Tryk kniven stramt ned på overfladen og, Hold håndtaget fast, skub bladet fremad og scor en linje i flisens glasur. Score det kun en gang.

5.

Træk håndtaget tilbage og tryk den anden ende af håndtaget ned til flisen, så de to spidser sidder på begge sider af den scorede linie. Tryk let ned på håndtaget, indtil flisebladet klikker i to.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, da små fliser af fliser kan udvises, når du snapper den.
 • Når du lægger keramiske fliser, skal du ofte klippe dem for at passe langs kanten af ​​det flisebelagte område. Du plejer at gøre dette med en score-og-snap flise cutter. 'Cut' er faktisk en fejl, da det er meget mere af en kontrolleret pause, begyndende ved at score overfladen af ​​flisen og derefter lægge nedtryk på begge sider af partituret. Dette virker kun for lige nedskæringer og vandt 't arbejde på natursten fliser som marmor eller skifer.

  Anden Artikel

  Trex fordele og ulemper
  Sådan fjernes ark linoleum
  Kælderpladealternativer
  Lydisoleringstips
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Wire Cutters u0026 Sikkerhed
  Sådan monteres en mailboks
  Moderne badeværelse tegl design ideer
  Sådan beskytter du metalværktøjer
  Wood Backsplash Ideer
  RICS Code of Professional Conduct
  Bordsaveblade Tips
  Typer af pneumatiske værktøjer
  Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
  Paving Stone Tools
  Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
  Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
  Gummi Gulve Fordele og ulemper
  Sådan installeres cementplader på en kælder gulv