DIY Countertop Kontakt Cement

DIY Countertop Kontakt Cement 

1.

Rengør din bordpladeoverflade for at fjerne alle overfladeforurenende stoffer. Vask overfladen med almindeligt rengøringsmiddel og varmt vand for at fjerne snavs og støv. Hvis din bordplade er farvet med maling eller lak, skal du anvende den passende stripper for at fjerne alle gamle finish. Kontaktcement vil ikke binde sig godt til snavsede eller færdige overflader.

2.

Læg laminatpladerne over din bordpladeoverflade. Markér laminatet en til to inches ud over bordpladen med en blyant eller markør. Dette mærke tjener som en skærelinje for at dimensionere laminatet hensigtsmæssigt. Du bør altid skære laminatet lidt større end bordpladen.

3.

Skær laminat langs din skærelinie med en cirkelsag eller kniv med et specielt laminatskæreblad. Hvis du bruger kniven, skal du scorere laminatet langs din skærelinje og derefter snappe arket langs den linje.

4.

Sæt hele bordpladen over med grovkorn sandpapir for at rukke overfladen og gøre den mere klar til at acceptere nyt klæbemiddel. Rengør overfladen med en klud, en børste eller trykluft for at fjerne slibestøv.

5.

Dæk hele bordpladen over med et tyndt lag af kontaktcement. Mal det på med en lille pensel. Påfør også et tyndt lag af kontaktcement på bagsiden af ​​laminatarket.

6.

Kontakt dit kontaktcementprodukt for passende tørretid. Lad kontaktcementen tørre efter instruktioner eller indtil den er tør for berøring.

7.

Læg laminatarkene på deres passende steder. Du skal rette dem op præcist, da 50 til 75 procent af styrken af ​​bindingen med kontaktcement er etableret, så snart overfladerne kommer i kontakt.

8. Placer din laminat omhyggeligt ark på bordpladen. Glat arkene på plads langs toppen og kantene af bordpladen.

9.

Rul de nyklæbte laminatark med en overfladerulle. Dette vil fjerne eventuelle lommer og sikre, at alle overflader er i direkte kontakt med cementen.

10.

Mal dine kanter af din bordplade med kontaktcement som før. Lad det første lag tørre, og påfør derefter et andet lag af kontaktcement, samt et enkelt lag til kantstykkerne af laminat.

11.

Tryk på kantstykkerne fast på plads, så de passer perfekt sammen med toppen af ​​bordpladen. Kanten stykker kan strække sig under bordet lidt; trim disse ekstra kanter med en fil eller routerblad.

12.

Rul kantstykkerne som du gjorde øverst for at sikre en fast binding. Rengør eventuelt overskydende kontaktcement, som lækker ud af leddene med acetone og en klud.

Tips og advarsler

 • På grund af tyngdekraften Det kan være nødvendigt at anvende to til tre lag af kontaktcement på kanter og andre vertikale områder af din bordplade. Lad en frakke tørre korrekt inden den påføres næste.
 • Brug altid beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller, når du bruger en sav til at skære en overflade for at beskytte dig mod skrap og støv.
 • Med det store udvalg af bordplader på markedet, står boligejere over for en overflod af valg vedrørende type og installation. Et valg for nogle boligejere involverer plast laminatplader til at dække deres bordplader. Arkene kommer i en række farver og design, så boligejer har stilistiske valg. Disse ark er også relativt plet- og skadesbestandige. Hvis du laver dine nuværende bordplader eller installerer helt nye overflader, er en måde at binde arkene sikkert på plads med kontaktcement.

  Anden Artikel

  Sådan dækker du et popcornloft
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Hvordan man opbygger melaminhylder
  Sådan Wire en anden Breaker Box
  Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?
  Sådan fjerner du gammel hardware
  Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  DIY glasfiberbruser
  Sådan Skær Miters i Crown Molding
  Installationsvejledning til Bellawood Hardwood Floors
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Instruktioner til installation af trægulve
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan skæres indvendigt hjørneformning
  Sådan installeres gulvflise på en diagonal
  Hyldehængetips
  Sådan fjerner du et hjørneskab
  Trex fordele og ulemper