DIY Betonbeklædning

DIY Betonbeklædning 

1.

Brug et målebånd til at måle bredden af ​​rammen, hvor du skal hælde betonen. Mål fra indersiden af ​​et vertikalt stelplade til indersiden af ​​den anden lodrette rammeplade. Mål ud samme afstand på et stykke 1-til-4 tømmer, markér det med en blyant og brug en bordsave til at skære brættet til den rigtige længde.

2.

< p> Mål hældningsrammen igen, denne gang fra ydersiden af ​​en lodret rammeplade til ydersiden af ​​det modsatte vertikale stelplade. Skær en stribe skrot træ, der er ca. 1 tommer bred og u0026 # xBD; tommer tykk i denne længde med bordssaven. Test de to stykker træ, som du har klippet for at sikre, at den første passer lige inden i rammen i længderetningen, mens den anden ligger lige over toppen af ​​rammen ved at ligge på kanterne af de vertikale stelbrædder.

3.

Læg det kortere stykke 1-til-4 tømmer i længderetningen på en plan overflade. Placer længere bord i længderetningen oven på det og centrer det i begge retninger. Klip træstykkerne sammen med træbearbejdningsklemmer og brug målebåndet for at sikre, at toppladen er placeret korrekt.

4.

Hammer 1 til 2 efterbehandlingstænger gennem topbrættet ind i bundpladen i hver ende. Løsn klemmerne. Hæld din beton efter ønske, og brug den hjemmelavede plade til at jævne overfladen.

Ved arbejde med beton er der brug for mange værktøjer for at sikre en jævn, plan finish. Disse værktøjer kan være ret dyre og lidt upraktiske for en selvstændig boligejer, der måske aldrig bruger dem igen, når dette projekt er afsluttet. I stedet for at købe bestemte værktøjer, der kan ende med at samle støv i din garage, skal du gøre hvad du kan ud af billige materialer, så de kan smides, når du er igennem med dem. En plade er et sådant værktøj, der tjener det meget specifikke formål at udjævne friskhældet beton og kan erstattes med en let at bygge erstatning.

Anden Artikel

Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan installeres husholdnings tæppe
Tips om fliserne
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Kælderkonstruktionstyper
Typer af energibesparende lyspærer
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Stålrammeværktøjer
Sådan dækker du et popcornloft
Sådan installeres en antik dør
Måder at afslutte beton
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
DIY Gulvinstallation
Billige badeværelse design ideer
Hvordan man laver komposterende toiletter
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Carport Krav
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord