Bore Bitværktøjer

Bore Bitværktøjer  Byggeri, træbearbejdningsprojekter og reparation af biler kræver boreværktøj til at skabe huller gennem træ, plast, cement og metal, uanset om du har brug for tynde huller, store huller eller lange og korte huller. Borboringsværktøjer spænder fra grundlæggende træskæringsbitar til karbidstipede hullesave, der rent skåret keramisk flise. Vælg den rigtige borekrone til dit job, og du er sikker på at skære glat og lige gennem en hvilken som helst overflade.

Twist Bit

Twist Drill bitværktøjet er en universalboremaskine, der er fastgjort til drevne håndværktøjer. boreelementer har fløjlede riller, der er skåret ind i en metalstang. Sporene drejer rundt om stangets skaft i et spiralformet mønster. Twist boremaskiner skæres gennem træ, metal og plast. Enden af ​​en drejningsboremaskine klemmer sig til et punkt, og den vinkel, hvormed den klemmer på, påvirker bitens ydeevne; skarpe vinkler graver hurtigt ind i materialer, mens mere ustabile vinkler starter huller langsomt.

Masonry Bit

Murboremaskiner er designet til mejsel og boring gennem beton, mursten, cement og andre murværksprodukter. Murboret har en rillet metalstang, der ligner en twistbit, men kanterne og den forstørrede spids af værktøjet er typisk overtrukket med wolframcarbid for at forbedre styrken. Masonry bits bruges ofte med en 'hammer' type boremaskine. En hammerboremaskine roterer ikke kun, men gengiver også ham, og hammer bitens hoved gentagne gange på en overflade.

Hulsagværktøj

Hulsave skærer huller i store diameter gennem træ, fliser og murværk. Hulsave vedhæftes til strøm øvelser ved hjælp af en metalskinne. I enden af ​​hulsagens metalskinne hviler en hul cylinder tippet med tandede tænder. Til skæring af fliser eller murværk erstattes tænderne med en belægning af karbidkorn, der grinder gennem hårde overflader. En twistbit rager ud gennem midten af ​​den hule cylinder og fungerer som en pilotbit, der gør det muligt for brugeren at placere og begynde boring i et huls center.

Spade Bit

Spade bits skaber hårde huller gennem træ. Denne træbearbejdningsboremaskine har en metalhals fladt til et bredt ansigt ved sin ende. Det brede ansigt ligner en skovl eller en spades form, således navnet 'spade bit'. Et punkt stikker ud fra midten af ​​den lige skarpe kant i slutningen af ​​brikken. Pointen kan presses ind i træ for at placere biten på et midtpunkt.

Anden Artikel

Sådan laver du keramiske vægfliser
Ceiling Texture Ideas
Hjemmelavede indendørs brænderække
Hvordan man male et gym gulv
Typer af båndsagblad
Sådan laver du en Adobe Hut
Sådan fjerner du byggematerialer
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Sådan Refinish Wood Interior Døre
DIY: Badeværelse maleri
Marmorfliser Installationsværktøjer
Loftet Trappe Installation Over Joists
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
DIY: Porch Ceiling
DIY: Casement Windows
Sådan installeres gulvflise på en diagonal
DIY Refacing Keramisk Tile
Sådan installeres en flise medaljon
Sådan appliceres granit flise til bordplader
Maskinværkskæringsværktøjer