Billig Køkken Remodeling Idéer

Billig Køkken Remodeling Idéer  Ønsker du at ændre dit køkken, men har ikke meget af et budget at arbejde med? Hvis du er træt af køkkenet, arbejder du i øjeblikket med. Tag det ud. Det viser sig, at mindre køkkenreparationsjob har et højt investeringsafkast på 85,2 procent, ifølge Remodeling magazine. Det ser ud som om små ændringer i dit eksisterende køkken kan høste økonomiske gevinster.

Skift kabinet overfor

Du kan få dine køkkenskabe refaced af en professionel service, eller du kan gøre det dig selv. Køb rundt til den bedste pris på kabinettet og vend dig selv med et grundigt kendskab til, hvordan du gør et professionelt udseende. Der er bøger tilgængelige om emnet, men dit bedste valg kan være at ringe til dit lokale boligforbedringscenter til spørg om klasser.

Skift Cabinet Look

Der er ingen skam for ikke at have penge til de nye skabe, du har drømt om. Overvej at male dem i stedet. Tag dig tid til at forberede kabinetterne til maling ved at rengøre deres overflader af fedt og snavs, der skal fjernes grundigt. Når kabinetterne er helt rene, har du en god overflade, hvorpå du kan tilføje lidt farve.

Lysere vægge og lofter

Mens du har den malebørste ud, skal du anvende et nyt lag maling på væggene og lofter. Det er billigt, men giver en stærk erklæring. Dit køkken vil virke større, renere og mere indbydende.

Lys op

Ny belysning kan gøre køkkenet større, varmere og renere.

Perfekt støbning

På mindre end en eftermiddag kan du installere ny støbning i dit køkken. Det giver en hurtig ansigtsløftning og hjælper med at tilpasse dit hjem.

Opdater gulvbelægning

Refinér gummibelagte gulve eller tænk på at erstatte din nuværende gulv med en fladt flisebelagt overflade. Forbedringscentre udfører regelmæssigt klasser, der er designet til at lære dig det grundlæggende ved fliserinstallationen. Som en ekstra bonus er der en flisestil, der passer alle budgetter. Sørg for, at du vælger en teglestil og farve, som du nyder, fordi den bliver meget fast i dit køkken i meget lang tid.

Forny apparater

I betragtning af prisen på nye apparater tænker om at have dine nuværende apparater færdigbehandlet. Der er refinishing virksomheder, der kan gøre jobbet for dig til en brøkdel af omkostningerne ved nye apparater. Lette, skinnende apparater svarer til en øjeblikkelig køkkenopdatering.

Skift bordplader

Det er let at afmontere og fjerne en gammel bordplade. Hvis du har en standardstørrelse, kan du købe en ny fra enhver boligforbedringsbutik, giver dit køkken en øjeblikkelig opdatering, eller du kan holde fast på den gamle bordplade og simpelthen forbedre udseendet. Stenfliser kan installeres for en brøkdel af omkostningerne ved fast sten. Husk at købe de store fliser og hold tarmslangen tynd og mørk. En anden ide er at spare de dyrere bordpladeoverflader til en lille ø eller et arbejdsområde, og brug lamineret eller keramisk flise andre steder.

Anden Artikel

Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan repareres egegulve
Oplysninger om badekarregulering
Hvordan man male en træ laden
Sådan trækker du op en gammel hårdttræsgulv
Tips om at gå grøn på skolen
EPA WaterSense-certificering
Sådan grout en badeværelse brusebad
Træ Countertop Installation Tips
Asfaltmalingsideer
Konstruktion Collaboration Tools
Gør det selv Finishing en kælder
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
Typer af stof, der anvendes til blæst isolering
Loft muligheder for en kælder
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Tips om aluminiumskæring
Hvordan man går grøn med apparater
Typer af lagskruer