ADA Elevator Håndskinne krav

ADA Elevator Håndskinne krav  Forbundsregeringen passerede amerikanerne med handicaploven (ADA) i 1990 for at sikre, at offentlige faciliteter er sikre og tilgængelige for handicappede. ADA fastsætter retningslinjer og standarder for design og opførelse af offentlige faciliteter. Et af de store krav, der er fastsat af ADA omhandler håndlister, deres design og styrke krav. Håndlister gør det sikkert og lettere for handicappede at bevæge sig omkring en bygning.

Grip

ADA har retningslinjer for design af håndlister for at gøre det lettere for handicappede at bruge håndlisterne. Håndlisterne kan være enten firkantede eller runde så længe diameteren eller bredden af ​​lænken er mellem 1 1/4 inches til 1 1/2 inches. Håndlisterne er placeret mellem 34 og 38 tommer over elevatorens færdige gulv og er monteret 1 1/2 tommer fra elevatorens væg.

Stabilitet

ADA håndlister skal være stærke nok til at holde en nødvendig mængde af kraft udøvet på den. Håndlænken skal være stærk nok til at holde en persons vægt for at hjælpe dem med at holde balancen mens de er i elevatoren, mens elevatoren virker. Den strukturelle stabilitet i et ADA-gelænder er 250 pund kraft, der kan udøves på det.

Sikkerhed

ADA sætter retningslinjer ikke kun for handicappede. Retningslinjerne er der for at hjælpe alle, der bruger den offentlige facilitet. Håndlister i elevatorer er sat på plads for at hjælpe folk med at holde balancen, mens elevatoren er i drift . Håndlisterne i elevatoren må ikke forstyrre elevatorens funktion eller passagerernes sikkerhed, mens elevatoren er i bevægelse.

Anden Artikel

Hvad er et stol-højde toilet?
Ny teknologi til huse
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Hvordan virker Dow Solar Shingle?
Hvad er polymerbeton?
Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
Klippe Keramisk Tile Med Håndværktøj
Trin-for-trin vægindramning
Sådan repareres egegulve
Sådan lim en Bellawood Floating Floor
Cavity vægisoleringsmetoder
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Gør det selv Vinyl Gulvbelægning
Sådan installeres Brusekabine
DIY Betonform frigivelse
Forreste trin Valg til en Ranch Home
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Anvendelse af PTFE-tape
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ