Værktøj til Sheetrock

Værktøj til Sheetrock  Enhver kompetent do-it-yourselfer med de rigtige værktøjer kan hænge og afslutte Sheetrock som en proff. De fleste Sheetrock-værktøjer er billige manuelle værktøjer, som er tilgængelige hos enhver hardwarebutik eller hjemmeforbedrende forhandler. Lejeforretninger lejer store Sheetrock løftere, men de kan erstattes af en villig hjælper.

Båndmål

Brug et indtrækbart metalbånd til at lægge projektet ud og planlægge nedskæringer.

T Square

AT square er et t-formet metalværktøj med målerør på de vandrette og lodrette dele. Brug T-firkanten til at markere lige linjer til skæring ved at hænge den fra toppen af ​​et Sheetrock bord og bruge benet som en straightedge.

Utility Knife

En værktøjskniv er et 8-tommers metalhus med en inddragelig blad i den ene ende. Skær Sheetrock med værktøjskniven ved at køre bladet langs snitlinjen og snappe brættet langs skæret. Brug T-firkanten til at styre bladet på længere stykker.

Stiksav

Stiksavet er et lille håndværktøj, der bruges til at lave buede stykker. Brug stiksav til at lave udskæringer til el- og telefonudtag. Brug et kursus, træskærende blad ved skæring Sheetrock.

Power Drill

Brug en kraftboremaskine til at køre gipsskruer gennem Sheetrock og ind i vægtapperne eller loftbjælkerne. En hammer og negle tjener samme formål, men er næsten ikke så hurtige som bor og skruer.

Vægpladeheiser

Vægplankelevatorer gør det muligt for en enkeltarbejder at hænge et bord alene. De holder bordet på plads, mens arbejderen kører skruerne. Større, lejede elevatorer holder brædder mod loftet. Mindre elevatorer virker som miniature såsave, der løfter et bord lige nok til hængeren til at fastgøre det til vægtapperne.

Wallboard Knive

Wallboard knive er tynde metalblade med træ eller plasthåndtag i den ene ende. Sheetrock knive kommer i forskellige bredder. Sheetrock finishers bruger dem til at anvende fælles sammensætning til Sheetrock-leddene.

Blandepander

Blandepander er små, håndholdte pander bruges til at blande og bære små mængder fællesforbindelse. Sheetrock finishers bære flere knive og en blandepande, som de anvender sammensatte omkring et værelse.

Sanders

Sanders er træ- eller metalpuder med håndtag eller pol på den ene side og en pude til fastgørelse af sandpapir på den anden. Efterbehandlere flytter sanders hurtigt frem og tilbage på tværs af tørforbindelsen, indtil det er glat.

Anden Artikel

Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Hvordan man designer et betongulv
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Håndværktøj til metal
Sådan laver du en udvendig døråbning
Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
Fremgangsmåde til opbygning af en rummur
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement
Sådan fjerner du en badehåndtag
Hvad er valnødfiner?
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Materialeliste til opbygning af et skur
Køkkenlayoutværktøjer
Hvordan man arbejder en håndsag