Typer af Drop Ceiling Fliser

Typer af Drop Ceiling Fliser  Med faldlofter sænker bygherrer loftet i metal, eller vinyl, kanalgitter, der er ophængt af ledninger fra hovedloftet. Tidligere brugte bygherrer ofte denne type loft til at skjule ledninger, rør og kanalarbejde. I dag er loftet stil normalt dekorativt, med lysarmaturer muligvis installeret i gitteret. Afhængigt af typen af ​​flise kan dråbeviser også absorbere lyd og hjælpe med varmeisolering.

Standard

Standard dråber til loftet er polystyren, der ikke flager eller smuldrer. De er vaskbare og vand- og pletbestandige. De måler to fødder x to fod, eller to fod x fire fødder, med en stenlig tekstur på den ene side og små firkanter på den anden side. Standardfliser er fladt eller pyramideformet, så du kan installere dem med punktet op eller ned eller en kombination, der skaber en bølgeeffekt.

Spejlfliser

Spejlfliser er lavet af en høj slagfast, to mm tykk , polystyren. De mest almindelige farver er brune, røde, messing, guld, champagne, grå, lyseblå, mørkblå, sølv og klar.

Tinfliser

Tinfliser er fremstillet af 30 gauge tinfri krombehandlet stål . De kommer færdige og ufærdige. Færdige valg er lakeret stål, hvidt, kobber, messing og krom. Ufærdige stålfliser vil rust hurtigt og skal males med enhver farve af glansoliebaseret maling. På fliser har et kliklås system, hvilket gør installationen enkel. Denne flise har mere end 80 designs, såvel som perforeret eller uperforeret til lydakustik.

Termoplastisk tin

Få udseendet af tin uden den høje pris, korrosion eller maling vedligeholdelse med termoplast (faux tin) fliser. De fleste boliger til boligforbedring har 15 stilarter og 18 farver på tilbud.

Flerdimensionale fliser

Flerdimensionale fliser giver fantasien mulighed for at løbe vildt. Disse fliser er lette, billige og tilgængelige i mange designs og dybder. Nogle stil eksempler er bølgete, konvekse, konkave og rampe.

Kommercielle

Kommercielle fliser er generelt af samme kvalitet som standard hjemloftfliser, men kommer i meget større størrelser. Kommercielle fliser af sheetrock med højglans vinylcoating. Disse fliser er hovedsagelig brugt i restaurantkøkkener, badeværelser, serverrum, kirurgiske rum, hospitaler og laboratorier. Disse fliser er designet til at rumme sprinklerhoveder og panelbelysningsarmaturer.

Gennemsigtig

Gennemsigtige fliser hænger under en lyskilde. De har en tynd anodiseret aluminiumsramme og gennemskinnelig membran og kommer i blåt, fløde eller rent hvidt. Flisen kan tage digital print, for at skabe et loft dækket med baggrundsbelysning.

Anden Artikel

Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Hvordan er lavt skum lavet?
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan laver du Crown Molding Corners
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan Boxes et vindue
Sådan laver du en Adobe Hut
Tile Underlayment Options
Tile Edging Ideer
Sådan skæres mursten til en pejs
Barn Building Ideas
Stil af Backsplashes
Sådan kører du en tegelsave
Sådan male en epoxy gulv
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
Sådan skærer du kanalen med en saksave