Sammenligning af Solar Attic Fans

Sammenligning af Solar Attic Fans 

Ventilationsområde

Ventilationsområdet er kvadratmeteret af dit loftrum. Sammenligning af tre top-of-the-line, førende mærker af solvifter, Attic Breeze servicer op til 2.300 kvadratfod, Natural Light servicer op til 2.000 kvadratfod, og Aura servicer op til 1.400 kvadratfod. Ud fra et femstjernet ratingsystem modtager Attic Breeze fem stjerner, Natural Light tjener fire stjerner, og Aura er klassificeret med tre stjerner.

Luftstrømningsgrad (CFM)

Luftstrømmen bestemmes ved at måle, hvor meget luft der kommer hjem gennem infiltration (luftlækage) eller ventilation. Minimumskravet til at opretholde god indendørs luftkvalitet er 0,35 CFM (kubikfot pr. Minut). For at beregne, hvor meget CFM du skal have en tilstrækkelig luftstrømskvalitet, tag loftet i kvadratmeter og multiplicer med 0,7. Attic Breeze tilbyder 1.350 til 1.550 CFM, Natural Light tilbyder 850 til 1.275 CFM, og Aura tilbyder 800 CFM.

Tagtype

Hvilken type tag du har, kan være afgørende for, hvilken solkasseventilator der kan fungere, da ikke alle mærker passer til alle typer tag. Attic Breeze passer på en gavl eller kantsten (eller mansard) tag, naturlyset passer på en stigning eller gaveltag, og Aura passer på et fladt eller gaveltag.

Garanti

En garanti er en vigtig overvejelse på grund af den ubelejlige takterrasse, det kan være dyrt at reparere eller erstatte. Ikke alene øger en længere forventet levetid penge, men resulterer også i færre negative miljøpåvirkninger, fordi mindre vil gå til lossepladsen gennem årene.

Wattage

Wattage er en mindre faktor at overveje, fordi den er soldrevet. Hvis du har et velisoleret hjem, der måske ikke nej ed så meget loftet køling, så kan du vælge den lavere wattage option. Men med kun en 10-watt forskel for den højeste ydelse blæser, må du ikke lade strømmen afholde dig, hvis den passer bedst til dine kølebehov. The Attic Breeze bruger 20 til 25 watt, Natural Light bruger 10 til 20 watt, og Aura bruger 10 watt. Attics akkumuleres meget mere end junk - de har tendens til at havne et stort område af opvarmet rum, fordi varm luft stiger og er fanget der. Endvidere opvarmes solvarme med solceller, medmindre de er isoleret. Alle disse handlinger medfører en varmeapparatpåvirkning på hjemmets øverste niveau, hvilket gør dit klimaanlæg sværere at afkøle det indre af dit hjem. Attic fans fjerner den opvarmede luft, hvilket sparer meget af et boliges energi, især hvis de er soldrevne.

Anden Artikel

Sådan repareres køkkenlaminat
Metalværktøj
Bygning en skorsten til en brændeovn
Typer af skruer og deres anvendelser
Cavity vægisoleringsmetoder
Installationsanvisninger til loftslys
Sådan Remodel en pejs mantel
Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Sådan genskabes Formica bordplader
Marmorfliser Installationsværktøjer
Instruktioner til installation af trægulve
Trægulvslibemaskiner
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan fjerner du en glasfiber badekar
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Tagdækning Værktøj