Sådan udskiftes gulvbjælker

Sådan udskiftes gulvbjælker 

Forberedelse til at erstatte en joist

1.

Indtast kælderen eller gennemsøgningsrummet for at vurdere omfanget af skaden. Når et termitproblem er til stede, er det sandsynligt, at andre bjælker er beskadiget. Kontrollér, at der er revner i omkredsens omkreds eller over en gulvbjælke, der viser vandskader. Løs disse problemer, før du fortsætter.

2.

Mål længden og bredden af ​​den gamle bjælke. Skinner kommer i standardstørrelser på 2-til-8, 2-til-10 og 2-til-12. Afhængigt af den anvendte byggemetode kan en bestemt bjælke have en blokbøjle under den.

3.

Køb to brædder med samme bredde og længde som din gamle bjælke. Køb fire bjælkebøjler, der passer til dit tømmer. Nyt tømmer kan have en anden størrelse end den gamle bjælke. Rip boards med en færdighedssave til en brugerdefineret pasform. Brug et færdighedssag i en 45 grader vinkel og skær 3/8 tommer ud fra nederste hjørne på den ene side og øverste hjørne af den anden side af den nye bjælke. Dette vil give dig noget wiggle-rum, når du monterer bjælken.

Installer joist

1.

Læg den nye bjælke ved siden af ​​den gamle bjælke og løft det i position. Sørg for, at udskiftningsbjælken sidder fast på karmen. Brug en hammer til forsigtigt at trykke på bjælken på plads. Slip en bjælkehænger i hver ende af den nye bjælke.

2.

Fastgør bjælkehængeren til udskiftningsbjælken og hyldepladen. Hammer 16d søm i hvert hul i bjælkehængeren.

3.

Sæt den anden udskiftningsbøjle på den anden side af den gamle bjælke. Den gamle bjælke vil nu blive sandwichet mellem nyt træ. Det nye træ vil vedhæfte det gamle træ, efter at det gamle træ er braced.

1.

Læg et skrot stykke tømmer over jackpladen på en jack. Placér stikket og skrotet under pause i bjælken. Sæt støjen langsomt op, genplacer den som du går. Du ønsker at passe på joisten tilbage på det gamle sted, der skal repareres.

2.

Påfør trælim til udskiftningsbjælken for at minimere slibningen af ​​nyt træ og skabe en strammere bånd . Spik den anden udskiftningsbøjle til den oprindelige bøjle. Forskyd neglene sammen, og lag de to bjælker sammen. Tåspik skør træ for at forhindre splitting.

3.

Placer nye beslag under udskiftningsbjælkerne, hvis den originale bøjle havde dem. Indsæt skrot stykker af træ, at bruge som shims på toppen af ​​bøjlen, hvis du kan se huller mellem bøjlen og bjælken. Skrot 2-til-4'er eller krydsfiner-kvadrater fungerer godt som shims.

Tips og advarsler

 • Fjern gulvene over den gamle bjælke, når stramme krybningsrum er et problem.
 • Når man ombygger et hjem, kan man opleve, at en gulvbjælke skal udskiftes. At finde beskadigede bjælker i ældre hjem er en almindelig begivenhed. En beskadiget gulvbjælke kan få gulvet til at blive svækket og svigtet, hvis det ikke er afhjulpet. Før du udskifter en gulvbjælke skal du vide, hvad der er beskadiget. De to almindelige syndere af beskadiget træ er vand og termitter. Hver type skader kræver en løsning før en erstatningsbøjle kan installeres Som hussejer vil du mindske risikoen for fremtidige problemer. En lækage eller sultne termitter vil beskadige nyt træ i en tilbagevendende cyklus.

  Anden Artikel

  DIY Køkken Booth
  Idéer til udendørs hjem tilføjelser
  Asbest tagdækning farer
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Ceiling Texture Ideas
  Sådan Caulk en bruser Pan
  Ny teknologi til huse
  Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
  Sådan fjerner du grout fra skiferfliser
  DIY Isolerende et loft
  Forskellige materialer til isolering
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Titanium Cutting Tools
  Instruktioner til lægning af laminatgulve
  Oplysninger om lydisolering
  Alternativer til køkkenbordene
  Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
  Kreative vægdækkende ideer
  Gulvstrimlingsprocedurer
  Forskellige flanger