Sådan tilføjes et lyskreds

Sådan tilføjes et lyskreds 

1.

Sluk for hovedbryderen på strømpanelet, og fjern dækslet til dækslet til strømpanelet. Bestem, hvor i strømpanelet vil den nye strømafbryder gå og slå den tilsvarende knockout ud på bryderpanelets dæksel.

2.

Træk nogle af fisketape ud og skub det gennem ledningen, som løber ud af strømpanelets bagside. Dette bør være ledningen med alle husets ledninger. Det skal dukke op på loftet eller væggen bag strømpanelet. Hvis det kommer op i væggen bag strømpanelet, skal der være et adgangspanel der. Brug dette panel til at skubbe fisketape op i loftet.

3.

Sæt et lille pull-reb på fisketape og træk det tilbage til strømpanelet. Brug rebet til at begynde at trække Romex-ledningen op på loftet. Træk Romex hele vejen over til, hvor den nye lysarmatur vil blive placeret.

4.

Klip et hul i loftet, hvor den nye lysarmatur vil blive placeret. Installer en lysarmatur el-kasse flush med loftet og fastgør det til nærmeste loftbjælke. Knock out en af ​​de elektriske boks knockouts og skubbe omkring 6 inches wire i el-boksen. Ved strømpanelet skal du forlade ca. 6 fod ledning og afskære resten.

5.

Strip Romex på hovedpanelet, så jordledningen, sorte ledningen og hvid ledning udsættes. Strip omkring 1/2-tommer isolering ud af den sorte og hvide wire. Tilslut de jord og hvide ledninger til den fælles stang i strømpanelet. Tilslut den sorte ledning til den nye afbryder og lad den hænge der. Det vil blive tilsluttet, når alt andet splejsearbejde er færdigt.

6.

Bestem, hvor lyskontakten vil gå, og skær et hul i væggen lige stort nok til en Skift elektrisk boks. På loftet borer du et hul i det dobbelte hovedgærde over lysbryderens placering og skubber Romex-kablet ned til hullet i væggen. Knock out den øverste knockout på kontakten elektrisk boks og skubbe 6 inches af Romex gennem det. Sæt omskifterboksen i hullet i væggen og fastspænd den med væggen. Strip omkring 1/2-tommer isolering ud af de sorte og hvide ledninger. Tilslut den sorte ledning til messingsterminalen på kontakten. Tilslut den hvide ledning til sølvklemmen. Skub ledningen ind i omskifterboksen og fastgør kontakten og sæt det nye omslagslåg.

7.

Skub den anden ende af omskifterledningen over og ind i den nye lampe . Strip enderne af alle ledningerne. Tilslut den sorte ledning fra strømpanelet til den sorte ledning til lyskontakten, og sæt en spidsplade på den. Tilslut den hvide ledning fra lyskontakten til den sorte ledning til lysarmaturet. Markér den hvide ledning med en sort permanent markør. Tilføj en splice cap. Tilslut den hvide ledning fra lysarmaturen til den hvide ledning, der kommer fra hovedpanelet, og tilsæt en spidsplade. Sikre lysarmaturet og vende tilbage til hovedpanelet.

8.

Slut den nye strømafbryder til og sæt dækslet på dækslet på igen. Tænd for hovedafbryderen og tænd for den nye afbryder. Test det nye lys for korrekt drift.

Tips og advarsler

 • Sluk hovedbryderen på strømpanelet, inden du starter nye kredsløbsinstallationer.
 • Hvert hjem har en række forskellige typer lysarmaturer. Nogle af disse armaturer er på samme kredsløb, mens andre måske har deres eget dedikerede kredsløb. Under en renovering eller hjemmeudvidelse kan det være nødvendigt at tilføje et eller flere nye lyskredsløb. Dette kan være en udfordring afhængigt af, hvor tilsætningen er placeret i forhold til hovedpanelet. Nogle installationer er ligetil, mens andre kan kræve assistance fra en professionel.

  Anden Artikel

  Sådan installeres tæppeblokke
  Sådan stopper du luften under en dør
  Idéer til køkkenliv
  Sådan Reface Pejse
  Wood Backsplash Ideer
  Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Ny teknologi til huse
  Pejs Insert installationsvejledning
  Den bedste jord til komprimering
  Sådan hæver du dit huss værdi
  Sådan installeres helvedesild hurtigt
  Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
  Hvordan man opbygger et hus i Texas
  Tile Countertop Options
  Sådan konverteres et hjem til solenergi
  Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
  Granit Tile vs Slab
  Gips Rock Facts
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler