Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk

Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk 

1.

Byg din skridtform ud af melaminbelagt tømmer, så betonen ikke klæber indvendigt, når det hærder. Læg et ark med belagt tømmer oven på et andet stykke og juster kantene. Brug træbearbejdningsklemmer til at holde disse stykker sammen om nødvendigt.

2.

Skær et trappetrin fra de lagdelte træstykker med en bordsav. Opret et trappe trin for hvert trin, du ønsker at have i din trappe.

3.

Brug bordsaven til at skære lige stykker af belagt tømmer, der er lange nok til at passe på tværs af hvert par af trappesteg på sidestykker, som du skærer i trin 2. Trim disse stykker om nødvendigt for at sikre, at de ikke er højere end stigningen (lodret kant) af hver trappe. Lav et lige stykke tømmer til hvert sæt trapper og undersøge dem for at sikre, at de er lige og lige.

4.

Fastgør små 2 til 4 stumper til bagsiden af ​​hvert sidestykke. Gør disse bolster stykker længe nok, at sidestykker kan stå lige op og ned uden at læne. Fastgør bolsterne til sidestykker med gipsskruer.

5.

Læg hver af de tværstykker, som du skærer i trin 3 på plads over et sæt trapper. Brug flere tørvægskruer til at fastgøre disse stykker til siderne af formularen. Test hvert korsstykke med et niveau for at sikre, at det er helt lige.

6.

Klargør det område, hvor trinene hældes ved at fjerne alt der er der og grave op planter og træer, der er i vejen. Skær et stykke græs, der er 6 tommer bredere på hver side end skridtformen, ved hjælp af en kniv. Udgrav hele området af bar jord, grave jævnt ned 3 tommer.

7.

Placer den færdige skridtform i midten af ​​det forberedte område og sørg for, at den er trykt fast til den lodrette overflade af strukturen bag den, at du kommer ind eller ud. Brug en boremaskine til at skabe tre huller i denne lodrette overflade under det første lige tværsnit. Sørg for at disse huller er jævnt fordelt, og at hver er 3 til 4 inches dyb.

8.

Skub et standard 12-tommers stykke rebar i hvert af hullerne. Placer mellemstore til store klumper af fast murværkrester ind i alle åbninger af trinformen, idet de holder dem 4 tommer fra hver kant og haler dem ikke højere end 4 tommer fra nærmeste øverste kant. Afslut hældning af de konkrete trin ved hjælp af din skridtformular.

Mange lægfolk er forvirrede om forskellen mellem cement og beton, og bruger betingelserne ombytteligt. Dette er forståeligt, da cement faktisk er en ingrediens i beton. Beton indeholder også både fine og grove aggregater, som giver styrke til materialet. Mens mange mennesker antager, at hvad de ønsker at lave er cementstræk, er det ikke sådan. Cement er et meget fint pulver og er ikke stærkt nok til strukturelle genstande som trin, selv når det er helbredt. Beton er imidlertid et glimrende materiale til hældte trin, og at bygge en hældningsform er det første skridt.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Carport Krav
Oplysninger om lydisolering
Sådan installeres flise omkring et badekar
Hvordan man arbejder en håndsag
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan skæres tørt flise
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan Cedar Shingle en tilføjelse til et hus
Solenergi u0026 Arkitektur
Pneumatisk indramning og tagdækning
Idéer til indbyggede køjesenge
Tips til installation af kabinet Crown Molding
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Sådan bruges en skrue pistol
Hvad er Carrera Marble?
DIY glasfiberbruser
Sådan behandles Bare Wood
DIY træ loft
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet