Sådan opbygges et trekantet hjørneskab

Sådan opbygges et trekantet hjørneskab 

Forberedelse

1.

Mål pladsen i dit køkken og bestemm størrelsen af ​​hjørneskabet ved hjælp af et målebånd. Lad plads nok til andre genstande i køkkenet, men gør kabinettet stort nok til at opbevare genstande. Bestem, hvor meget materiale der skal bruges ved hjælp af et ark grafpapir. Tegn arkstørrelsen på skalaen på grafpapiret. Tegn hver del på skalaen på det samme ark, så du kan beregne, hvor meget materiale du har brug for.

2.

Markér melaminarket, hvor delene skal skæres ud , ved hjælp af en blyant og en lige kant. Skær melaminen med en cirkelsav på hver linje. Et typisk hjørneskab vil være 33 inches bredt ud hvert hjørne, 24 inches dyb og 34 1/2 inches høj. Du skal have to kabinet side stykker, der måler 24 bred og 34 1/2 inches høj. Skær din top og bund 31 1/2 inches høj og 31 1/2 inches bred. De to rygsække skal skæres 33 inches bred med 34 1/2 inches høj. Bekræft, at hver del er firkantet ved hjælp af et indramningsfelt.

3.

Skær toppen og bunden på en diagonal ved at måle op til 24 inches på hver side med et målebånd. Marker en linje fra hvert mærke med en blyant. Du vil skære et 9-tommers trekantet stykke melamin på både øverste og nederste del. Skær materialet ved hjælp af en cirkelsav.

4.

Mål diagonal sektionen øverst og nederst. Dette vil være bredden på dit skabsfront. På et typisk 33-tommer hjørneskab er fronten 10 7/8 tommer bred med 30 1/2 tommer høj. Skær forsiden ud med en cirkelsave.

5.

Mærk dele på 3/4-tommers kant af hvert stykke med en blyant for at undgå forvirring under montage.

Samling

1.

Bor fire fire piloter i hullet på toppen og bunden på kabinets sider. De øverste og nederste sektioner vil støde ind i siderne. Påfør et tyndt lag lim til siderne på leddene. Løft siden i position. Skru de to stykker sammen ved hjælp af 1 1/2 tommers gribeskruer.

2.

Fastgør ryggen ved at påføre en tynd linie langs leddene. Skru ryggen på kabinettet med 1 1/2 tommer gribeskruer.

3.

Lad kabinettet tørre helt inden håndtering.

4. < / p>

Køb to hængsler til at fastgøre døren til kabinettet. Skru hængslerne på døren ved hjælp af en kraftboremaskine og skruerne med hængslerne. Hold døren på hjørnet køkkenskabet og stram hængselskruerne ved hjælp af en boremaskine.

5.

Mal kabinettet ved hjælp af en melaminmaling. Melaminmaling er tykkere end en traditionel maling og findes hos enhver boligforbedringsbutik.

Boligejere installerer ofte et hjørneskab i et køkken for at øge lagerpladsen. Disse skabe kan enten have en dør eller være åben for at vise billeder, håndværk eller andre ting. Ofte vil revolverende bakker, kendt som Lazy Susans, forbedre funktionaliteten af ​​hjørneskabet. At opbygge et hjørneskab kan virke skræmmende, men kan gøre det selv med enkle elværktøjer.

Anden Artikel

Gør det selv konkrete gangbroer
Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
Sådan installeres din trægulv
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan afslutter du nye trægulve
Moderne Pejs Design Idéer
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan limes en solid bambusgulv
Metalskærende elværktøj
Porcelæn vs Keramisk Tile
Niveau Måleværktøjer
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvor skal man begynde med laminatgulv
Sådan Skær Fiber Glass Duct Board
Room Remodeling Idéer
Texas Septic System Regulations
Innovative Byggeværktøjer
Sådan installeres Maple Flooring
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Gør det selv Stone Fireplace Mantle