Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats

Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats 

1.

Mål højden og bredden af ​​det område, du vil installere kappen og omgive med et målebånd.

2.

Klipp tre af fyrretræerne på et bord så med en cirkelsav til de dimensioner, du har brug for. Mantelen skal spænde over bredden af ​​pejsens facade og de to stykker til surrounden.

3.

Skær tre stykker af støbning for at matche målingerne af længden og to sider af mantelbrættet ved hjælp af den cirkulære sav.

4.

Skub stifteren over væg rundt om pejsen. Markér tappene 'Placering på væggen med blyant.

5.

Påfør byggemidlet med kogepistolen på bagsiden af ​​hvert bord til omgivelserne. Sæt den første lodret på ydersiden af ​​pejsen, med den limede side mod væggen. Hold niveauet mod det for at sikre, at det er lige. Spik bordet til væggen med neglpistolen, hvor vægtapperne er markeret. Gør det samme med det andet bord til surrounden.

6.

Påfør byggemidlet med kogepistolen på bagsiden af ​​den kappe, du har klippet. Sæt den oven på surroundpladerne med den limede kant mod væggen over kaminen. Hold niveauet mod det for at sikre, at det er niveau. Kør indvendige negle gennem toppen af ​​brættet i hver af brædderne på hver side og til væggen med vægtapperne.

7.

Skær enderne af støbning du vil bruge til at kante mantelbrættet med miterkassen og sav. Skær de ender, der møder i mantelens forreste hjørner i en 45 graders vinkel, så de passer sammen. Påfør byggemidlet på bagsiden af ​​hver stykke støbeformen og pas stykkerne rundt om kanten af ​​mantelbrættet. Kør efterspændingen negle ind i trimmen med hammeren for at sikre dem til mantelen.

8.

Sænk alle udsatte sømhoved med neglens sæt. Placer spidsen af ​​neglens sæt mod neglens hoveder og tryk på bagsiden af ​​den med hammeren for at synke neglens hoved under overfladen af ​​pladen. Dæk alle sømhullerne med træspartel Brug en putty kniv. Sand kittet, når det tørrer med sandpapiret.

9.

Mal eller pletter dit mantel og surround med en pensel og indvendig maling eller plet af yo u valg.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du bruger cirkelsagen.
 • Installation af en mantel omkring din pejsindsats vil forbedre udseendet af din pejs. Du skal allerede have en ubrændbar pejs, der vender ud som mursten eller flise. Mantelen skal installeres over dette vendende og omgiver udenfor vendingen. Lav en enkel men attraktiv mantel og omgiver med blot et par billige materialer. Når du har alle dine materialer, bør dette projekt ikke tage mere end en weekend at afslutte.

  Anden Artikel

  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
  Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning
  EPA WaterSense-certificering
  Hvad er et stol-højde toilet?
  Badeværelse remodel designe ideer
  Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
  Sådan installeres en ekstern indgangsdør
  Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
  Sådan male et keramisk badekar
  Tilskud til løsning af historiske boliger
  Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
  Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
  Asfaltmalingsideer
  Hvordan man laver Cedar Shingles
  Sådan justeres køkken hængsler
  Sådan grout en badeværelse brusebad
  Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
  Bambus Vs. Hårdt træ
  Kreative vægdækkende ideer
  Sådan Hang Wall Liner