Sådan installeres glidende bruser døre

Sådan installeres glidende bruser døre 

1.

Mål bredden på karbadets surround, hvor dørene vil blive installeret. Markér denne bredde på dørsporet med en fedtpenne. Skær sporet til denne bredde ved hjælp af en hacksav.

2.

Installer sporet og hold det på plads med maskebånd. Monter dørstangen over banen (dørstangen er et separat, bredere stykke). Når det er sikkert på plads, skal du sætte en fedtpenne igennem dem for at gøre et mærke på karbadets surround.

3.

Træk monteringshullerne ud, når du har fjernet dørkarmen og spore med en power drill og 3/16-inch bit. Brug en mursten til flise og en metalbit til plastik eller glasfiberkar. Sæt dine plastankere i hullet og tryk dem på plads med en hammer. Disse skal være forsynet med hardwaren.

4.

Læg en perle af kalkning langs installationsområdet. Installer dørsporet og jambs, og monter dem med hardware. Brug alle de medfølgende hardware, herunder støtfangere og spændeskiver.

5.

Mål og skær dørkarmen og spor for toppen af ​​bruseren ved hjælp af de samme metoder, der anvendes til bunden installation.

6.

Monter glasdørene ved at montere håndtagene eller håndklædestængerne på plads. Monter dørbeklædningen med skruerne, der følger med dine døre. Indstil den indvendige dør først i sporet ved at løfte den op og sætte den ind i sporet på rullerne. Håndklædestangen vender ind i bruseren.

7.

Monter den udvendige dør ved at løfte den op på sporet. Dørhåndtaget vender ud for bruseren.

8.

Monter sporstyrene i sporet som beskrevet i dokumentationen. Normalt installeres disse med en lille metalskrue eller klip ind i bunden af ​​sporet.

9.

Kør en anden perle af kælvning langs jambs for at fuldføre installationen.

Glidende glasdørdøre giver en bekvem og stilfuld måde at afslutte et badekar eller stående brusebad på. Dørene glider åben på et spor lige som skabsdøre. Dette kræver installation af sporet og derefter dørene selv. De fleste kommer med spor og hardware til at installere dem.

Anden Artikel

Installation af en ny laminatbord
DIY glasfiberbruser
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Sådan ændrer du en knivs blade
DIY Isolerende et loft
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Titanium Cutting Tools
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Sådan finder du et hus med postnummer
DIY Commercial Flooring
Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
Sådan installeres Cedarbeklædning
Installation af en pejsblæser
Hvordan male badeværelset
Oplysninger om Bambus trægulve
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
Sådan bruges baseboard Trim
Indvendige Dør Casing Idéer