Sådan installeres en flise medaljon

Sådan installeres en flise medaljon 

1.

Placer fliserens medaljon med forsiden opad på et stykke pap. Spor medaljongens kanter på papen med en pen. Skær langs sporet med en kniv for at skabe en medaljongskabelon.

2.

Placer skabelonen på din flisebelægning, hvor du har til hensigt at installere medaljonen. Spor formlen på medaljonen på flisens overflade ved hjælp af et stykke kridt.

3.

Monter dine fliser på flisens overflade i et mønster efter eget valg, og arbejder op til punkt hvor fliserne vil overlappe de kridtede linjer i medaljongen. Monter fliserne på en seng med tyndt morter, spred morteren på fliseoverfladen med fladen af ​​en notet trowel, og drej derefter trowel'en i en vinkel for at bruge den udskårne kant for at hæve højder i morteren. Tryk fliserne på mørtel for at klæbe dem til flisens overflade. Placer fliserne mellem fliserne for at hjælpe med at skabe ensartede rækker under installationen. Mørk ikke de overlappende fliser til flisebelægningen, men placer dem som du vil, når du installerer dem regelmæssigt.

4.

Placer skabelonen på de fliser, du har brug for skåret til medaljongen placeringen. Brug skabelonen til at trække de cirkulære skærelinjer på fliserne, og fjern derefter fliserne fra flisens overflade.

5.

Klargør en eksisterende fliseflade til en flisebelægning ved at placere skabelonen på overfladen og tegne skabelonen på eksisterende fliser. Brug en cirkelsav med et fliserblad eller en håndholdt vådsave til at skære fliserne i det cirkulære mønster. Pry op flisen dækker fliser medaljong installationssted ved hjælp af en pry bar, og brug derefter en håndbrænder til at sænke den eksisterende mørtel til undergulvet nedenunder. Rengør affaldet og fortsæt med medaljonginstallationen.

6.

Skær de nødvendige kurver i fliserne, så du kan installere dem til medaljongrænsen. Ved hjælp af en fliser til keramik og porcelæn fliser og en våd sav til ler og sten fliser skærer du en række 'brede rækker', der strækker sig fra flisekanten til kurven over den del af flisen, du er kassere. Tag hver flise række på enden nærmest kurven med fliserne, og tag rækken fra flisen og efterlader en grov kurveform. Sand kurven selv ved hjælp af sandpapir eller en metalfil.

7.

Kontroller tilpasningen af ​​kantfliserne og medaljonen ved at placere dem på flisens overflade. Juster kantpladerne efter behov for at passe til flisens medaljong på plads.

8.

Installer kantfliserne, og monter derefter fliserens medaljon. Sæt medaljonen på et stykke krydsfiner, og mørk derefter medaljongstedet. Skyd medallonen på morteren, en halv ad gangen. Placer krydsfiner på toppen af ​​medaljongen og tryk den fast på plads, indtil medaljongen sidder i flush med den omgivende flise. Tørk alt overskydende tyndt sæt ud, som kan udstyre mellem medaljonen stykker som du trykker på fliserens medaljon på plads.

9.

Afslut de resterende fliser på flisens overflade. Lad det tynde sæt indstilles i 24 timer.

10.

Dæk medaljongens overflade med et lag af fliser og fugemasse, hvis flisebelægningen er lavet af en porøs flise, for at forhindre fugemasse under fugtningsprocessen fra misfarvning af fliserne.

11.

Fjern fliserne, og fug derefter fugerne mellem fliserne, herunder mellemrum mellem individ fliser medaljongstykker, hvis de er til stede. Spred fugemidlet over overfladen af ​​fliserne, og skub derefter fugemidlet ind i leddene mellem fliserne ved hjælp af en fugemølleflåde.

12.

Fjern overskydende fuger fra overfladen af ​​fliserne med 15 minutters fugning med en fugtig svamp. Vent yderligere 2 timer, og gå derefter over overfladen af ​​fliserne med en ren, fnugfri klud for at fjerne eventuelle resterende fugerester.

13.

Vent 10 dage til to uger for mørtelen at helbrede fuldstændigt og derefter børste et lag flise og fugemasse tætning over overfladen for at beskytte mod farvning og vandabsorption. Vent 24 fours for tætningsmidlet til at tørre, før du bruger overfladen af ​​medaljonen.

Tile medallions er præassembled mosaik fliser på en backer matta. Du kan installere dem i flisegulve for at føje til d u0026 # xE9; cor af et værelse. Installation af en flise medaljong under almindelig fliseinstallation er en simpel proces. Medaljongen går på flisebelægningen sammen med de andre fliser, med de to halvdele af medaljonen sat i mørtellejet, som du ville gøre med andre større fliser. Det er muligt at installere fliser medaljoner i en eksisterende flisebelagt overflade - selvom det vil kræve, at du skærer og fjerner eksisterende fliser for at gøre plads.

Anden Artikel

Sådan afslutter man vægge i kælderen
Sådan Bestiller Vinyl Siding
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Asfaltmalingsideer
Marmor Gulvfarver
Sådan fjerner badekar
Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
Sådan installeres en ekstern indgangsdør
Hvordan man laver flise i et hus
Loft muligheder for en kælder
Hvordan genanvendes polystyren?
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Forskellige materialer til isolering
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Trex fordele og ulemper
Fordelene ved isolering af et crawlrum
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan Skær Birch Plywood
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem