Sådan installeres en aluminiumsfascia

Sådan installeres en aluminiumsfascia 

1.

Læg fascien ud i et hjørne. Gå med uret eller mod uret, indtil du kommer tilbage til startpunktet. Læg det første stykke fascia på plads på endebordet. Nail fascia på plads med aluminium eller rustfrit stål negle. Plads neglene ud 24 til 36 tommer.

2.

Læg det næste stykke fascia på plads på endepladen. Overlap det forrige stykke med en tomme og nail fascia på plads. Fortsæt med at lægge ud og spike, indtil du kommer til et hjørne.

3.

Hold fasciaet på plads og skriv hjørnesituationen med et neglepunkt. Skær en dart (inverteret 'V') i bundens flange med et par tin snips.

4.

Skriv en linje lodret fra toppen af ​​pilen til toppen af ​​fascia på bagsiden for at danne en crease. Fold fascia, indtil den ønskede vinkel er opnået.

5.

Placer fasciaafsnittet i position og søm på plads på rafterens endeplade. Fortsæt rundt om huset, indtil Hele endepladen er dækket.

Tips og advarsler

 • Vær forsigtig, når du skærer og håndterer snitfasien. Klippen kan være meget skarp og har potentiale at forårsage alvorlig skade. Tag dig tid og vær forsigtig, når du spiser stykkerne op. Aluminiumet er ret blødt, og hammerslagene forbliver synlige, hvis du savner neglen og rammer fasciaen.
 • Aluminium fascia dækker rafterens endeplade, der løber rundt om tagets omkreds. Fasaden er skåret for at dække frontpladens forside, fra top til bund, og bundkanten af ​​fasciaen ombrydes under endepladen og op til bunden af ​​soffiten. Aluminium fascia kommer pre-farvet fra fabrikken og kræver ikke regelmæssigt maleri for at opretholde udseendet, så det giver mange års vedligeholdelse.

  Anden Artikel

  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Karakteristik af Lyptus Trægulv
  Greenhouse Living
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan installeres en granit skivebord
  Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
  Typer HardiePlank Siding
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Typer af grønne hjem
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Værktøjer til sculpting metals
  Sådan Nail Vinyl Siding
  Tile Bullnose Edging
  Indvendige Dør Casing Idéer
  Forskellige materialer til isolering
  Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Hvordan man opbygger en Home Kickboxing Ring ud af træ
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
  Installation af skifervægskabel