Sådan installeres Bruce Engineered Flooring

Sådan installeres Bruce Engineered Flooring 

1.

Rul dine rosinpapirunderlag i kurser over gulvet, hæft dem og dækker hele overfladen.

2.

Sæt Din første Bruce-konstrueret gulv sammen med din startvæg med den rillede side mod væggen og med et 1/2-tommer mellem bord og væg. Fastgør bordet ved at skyde negle gennem overfladen med et gulvspik, lige ned langs begge kanter af brættet, hver fod eller så ved hjælp af et målebånd.

3.

Sæt de næste brædder i enderne af den første, forbinder dem ved deres tunge-og-rille fræsning og holde brædderne 1/2 tommer fra væggen. Spy dem alle sammen på samme måde. Klip det endelige bord på en midsav til at passe i enden.

4.

Læg dine efterfølgende kurser af gulve ved at forbinde de lange kanter sammen ved tungen og rillen, Bygge ud selvfølgelig. Nail de efterfølgende kurser gennem siderne i stedet for toppe, skyde neglene ned i en vinkel lige over tungen, om hver fod.

5.

Byg over hele gulvet, Selvfølgelig skal du klippe de nødvendige slutstykker. Arranger brædderne, så enderne ikke løber op mellem kurser.

6.

Skær brædderne i det sidste kursus længdesvis på en bordsav, så de passer mod endevæggen med et 1/2-tommers rum der. Dæk rummene, når du installerer gulvkanten.

Bruce engineered gulv er lavet af Armstrong, en af ​​verdens øverste gulvproducenter. Ligesom alle konstruerede gulve er det ægte hårdttræ på kompositbasis, hvilket gør det muligt for tavlerne at blive tyndere og mere pålidelige lige end massivt trægulve, hvilket igen gør dem lettere at installere. Lad alle Bruce boards ligge i stuen i en uge inden installationen, så de kan klare sig til miljøet.

Anden Artikel

Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan installeres glasfiberstøbning
DIY Door Trim
Tilskud til restaurering af historiske hjem
Værktøjer til sculpting metals
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Typer af tagbeklædning
Sådan Stick Plastic til Wood
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
Tips om fliserne
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan skæres tørt flise
Definitionen af ​​PVC-rør
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Over Ground Deck Ideas
Sådan Square Rough Timber
Installation af køkkenbordene