Sådan hældes poleret beton

Sådan hældes poleret beton 

1.

Tillad nyhældte eller overtrukne betonoverflader til helbredelse helt. Vent 2-3 dage efter hældning eller påføring af betonen, da fugt kan arbejde vej til overfladen for at fordampe. Anbring arbejdshandsker og en papirmaske eller åndedrætsværn for at beskytte lungerne.

2.

Vælg en betonmølle, der passer til dit område: små slibemaskiner til små områder og store slibemaskiner til store områder. Arbejde fra det længste indvendige hjørne mod udgangen, hvis det er relevant. Poler gulvet i små områder ad gangen.

3.

Placer en 1300-grit diamantslibeskive i betonkværnen. Hæld en lille smule vand fra spanden på betonfladen. Dæk det første område, hvor du vil arbejde med ca. en halv tommer vand.

4.

Tænd mølleapparatet. Lad ikke ledningen røre ved vandet, hvis du bruger en elektrisk model. Slib hele det våde område af beton jævnt.

5.

Gå til næste del af gulvet og læg en anden halv tommer vand. Slib dette afsnit som du gjorde den første. Fortsæt med at male hele betonfladen på denne måde.

6.

Skift diamantslibeskiven i slibemaskinen med en 1800-grid disk og flyt tilbage til det område, hvor du begyndte at slibe. Læg halvanden tommer vand og grind jævnt over dette område igen. Gentag trin fem, indtil hele gulvet er jævnt jordet med den nye disk.

7.

Tør gulvet godt med håndklæder eller en tør moppe. Sug noget snavs op, så gulvet er rent. Udskift disken i kværnen med en meget fin 3200-grid disk, læg halvanden tommer vand over betonen, hvor du begynder at slibe og polere hele området.

8.

Fortsæt med at arbejde over gulvet ligesom du gjorde under de to foregående slibninger. Udskift 3200-grid disken efter behov med en ny, da den heller ikke vil polere, hvis den bliver slidt. Tør din polerede betonoverflade helt, når du er færdig.

Tips og advarsler

 • Beskyt poleret beton med murværk eller betonforsegling.
 • Beton er et almindeligt materiale, der anvendes til udendørs områder som terrasser. Det bliver også almindeligt som indendørs gulvmateriale, da beton nu er tilgængelig i en række farver. Men hvis du ønsker en ekstra speciel finish, der kan gøre betonen i og omkring dit hjem mere opskalere, prøv at polere nye betonoverflader. Selv hvis du har ældre betonoverflader, der ikke er i god stand, kan du 'skumme frakke' dem med et nyt lag beton, der så kan poleres til en jævn, jævn glans.

  Anden Artikel

  Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
  Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
  Sådan Gips over træpaneler
  Sådan Remodel en Backsplash
  Træstrimningsværktøjer
  Typer af puslespil
  Hvad er et stol-højde toilet?
  Klippe Keramisk Tile Med Håndværktøj
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  Sådan installeres en badekarplade
  Hvordan man laver en perc-test
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Hvad er valnødfiner?
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Sådan udskiftes Door Trim
  Forskel mellem bambus og trægulve
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
  Trægulv Afslipningsmaterialer