Sådan hældes en betonplade til en stolpe

Sådan hældes en betonplade til en stolpe 

1.

Vedhæft et 1 tommers tykt stykke plastskum til bundstangen af ​​polens stalds sidevægge. Dette er den laveste vandrette ramme, der strækker sig omkring laden på ydersiden af ​​støtteposterne. Dette bord, som normalt behandles tømmer, vil tjene som udvendig form for betonen. Skumforingen placeres på indersiden af ​​formen, der skaber et ekspansionsrum mellem den tilsigtede betonplade og stangen på staldsladen.

2.

Fyld gulvet på stangstallen med grus til det rette niveau for bunden af ​​pladen. Hvis en 4-tommers plade er planlagt, skal grusniveauet være 4 tommer under betonens planlagte toppunkt. Brug en plade-manipulering til at tæve gruset.

3.

Placer indsatser som understøtninger til rørene, der skal bruges til skræftet. Kør disse indsatser med små negle drevet ind i toppen for at holde rørene på plads, i jorden indtil det punkt, der hviler på toppen af ​​staven, er på det planlagte toppunkt af betonpladen. Stakesne giver niveauunderstøttelsen til et rør, mens neglene holder røret fra rullende fri. Hold neglene korte, så de ikke strækker sig tæt på toppen af ​​røret, hvilket vil være toppen af ​​den hældte plade. Installer indsatser om hver 10 fod, hvis du bruger 12 fods rør i parallelle rækker omkring 10 meter fra hinanden .

Dæk jorden med en plastik eller polyethylen dampspærre og læg forstærkningsmasketråd over overfladen. Dampspærren skæres om stakene, der bruges til at understøtte rørene.

5.

Placer rør på stakene i et hjørne af staldskallen og hæld beton i området. Brug en lige 2 til 4 tommer eller større bræt, kaldet et skræl, oven på rørene. Flyt screed fremad, mens du arbejder bordet frem og tilbage oven på rørene. Dette trækker noget beton over toppen af ​​rørene fremad og skaber en plan betonoverflade i den rette højde.

6.

Fjern rørene fra betonpladen og stedet dem længere ned på den påtænkte hældning. Udfyld hulrummet ved at fjerne rørene med beton ved hjælp af en skovl. Håndtag betonen med en trowel.

7.

Sæt rørene i den næste del af pladen og hæld i mere konkret, mens gentagelsesprocessen gentages. Arbejd igennem hele stangsladen og tilføj betonafsnitt efter sektion. Planlæg hældeprocessen, så det sidste segment er tæt på døren.

8.

Fortynd cementet til en endelig finish, når betonen sætter. Lad pladen tørre natten over, før du går på den. Lad pladen vokse omkring 4 uger, før der lægges tungt udstyr i stangsladen.

En stangskov er ofte bygget med et snavs eller grusgulv, der er ideelt til husdyr. Men den grove overflade er vanskelig at rengøre og ser altid ud til at være sjusket. Tilføjelse af en betonplade til en staldfaar forbedrer brugen af ​​udstyr til opbevaring eller vedligeholdelse af udstyr. Pole låve gulve sædvanligvis sidder på jorden overfladen i stedet for at trænge ind i jorden til under frostlinjen. Projektet falder inden for de fleste gør-det-selv-færdigheder med færdigheder og værktøjer, der er egnede til konkret arbejde.

Anden Artikel

Sådan Refinish en jern badekar
Remodeling u0026 Home Improvement Idéer
Sådan appliceres stucco over træ
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Billigste sidesporemuligheder
Sådan monteres en mailboks
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan fjerner badekar
DIY: CFL Lighting
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan laver du en Adobe Hut
Pejs Insert installationsvejledning
Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
Sådan udskiftes en badeværelse udstødningsventilator
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Instruktioner til at bygge en Pergola
Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
Tagbygningskomponenter
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport