Sådan genoprettes en dekorativ pejs

Sådan genoprettes en dekorativ pejs 

1.

Forbered dit arbejdsområde. Læg et gammelt linnedark eller håndklæder op for at beskytte dine gulve. Fjern enten møbler eller overtræk over det for at undgå skade under restaureringsprocessen. Udover dine gulve og møbler skal du beskytte dig selv ved at bære langærmet tøj og beskyttelsesbriller.

2. Undersøg din pejs for problemområder som løse fliser eller misfarvning, for eksempel . Bestem hvilke områder der kan reddes og hvad der skal udskiftes. Så køb de nødvendige materialer på baggrund af din vurdering.

Fjern eventuelle fliser eller beskadigede trærammer, du gerne vil udskifte. Brug en kuglebjælke til at springe løs de løse fliser. Du skal muligvis bryde flisen først for at gøre det lettere at fjerne. Ved rottet eller revnet træ skal du udskifte de beskadigede områder med nyt tømmer. Sørg for at måle i overensstemmelse hermed og skære træet for at afspejle det originale design. fyld til at sætte små huller i rammen. Når alt er tørt og sikkert, sand hele trærammen for at forberede overfladen til fliser eller maleri.

4.

Dekorer din pejs. Her kommer du til at være kreativ. Vælg den tilework du gerne vil bruge til at forbedre udseendet på din pejs. Hvis du holder fast i det oprindelige design, skal du udskifte alle fliser ved at påføre et lag morter på overfladen og bagsiden af ​​flisen med en fløjl. Tryk let på dine fliser på plads og lad dem tørre i 24 timer.

5.

Brug din trowel til at påføre fuger over hele overfladen af ​​flisen. Sørg for ikke at forsømme nogen tilstødende områder, hvor revner kan kræve en ekstra applikation. Brug din finger, hvis det er nødvendigt, for at fylde dem. Brug en fugtig klud eller svamp til at fjerne overskydende fuger fra overfladen og lad dem tørre natten over.

Mal dine trærammer og mantelpiece som ønsket ved anvendelse af et indre latexprodukt. Vælg dine farver omhyggeligt for at harmonisere farveskemaet i dit boligareal. Når din første frakke er tørret, påfør et andet lag maling og lad det tørre igen.

For dem, der har pejs, er det sikkert sikkert at sige det er et af de funktioner i dit hjem, som du vil vise frem. Uanset om det er funktionelt eller dekorativt, er pejse det knudepunkt i ethvert rum. Fordi de giver så meget karakter til dit hjem, er det vigtigt at holde dem opdaterede og i god stand. Hvis din pejs har brug for afhentning, prøv et restaureringsprojekt for at genoplive sin oprindelige glans.

Anden Artikel

Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
CCD støvfjernelse
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Indbyggede lys ideer
Hvordan arbejder solpaneler om natten?
Loftudvidelsesideer
Opbevaring Ideer til hylder
Gulvbelægning Gulvbelægning
Island Countertop Ideer
Sådan fjerner du beton på værktøjer
Sådan installeres spansk flise
Sådan beregnes trappevinkler
Sådan skæres en diagonal flise
Sådan holder du huset køligt om sommeren
Billigste sidesporemuligheder
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Sådan skæres plexiglasark til størrelse
Gør det selv Finishing en kælder
Sådan håndteres og snedkerarbejde