Sådan Stain Oak Skabe Dark

Sådan Stain Oak Skabe Dark 

1.

Fjern døre, hængsler og knopper fra skabene. Dette vil sandsynligvis indebære brug af en skruetrækker eller andre værktøjer til at løsne og frigive delene. Træk eventuelle skuffer ud, eller fjern skuffens fronter. Sørg for, at du ved, hvilke skruer, hængsler, knopper og døre, der går; Mærk stykkerne om nødvendigt.

2.

Læg de enkelte stykker på en plan overflade. Dæk overfladen og det omgivende gulv med dråbeklæder eller beskyttende plastik for at reducere oprydning. Arbejde i et område med god ventilation Farvnings- og efterbehandlingsprodukterne har stærke, potentielt giftige lugte.

3.

Rengør alle stykker samt karmens ramme med et trinatriumfosfatrenser (TSP) og en blød klud. TSP er ekstremt effektiv til at fjerne snavs og fedt fra madlavning eller konstant kontakt med menneskelig hud. Skyl overfladen i rent vand for at fjerne rester. Lad området tørre helt eller tørre med et rent håndklæde, inden du fortsætter.

4.

Brug beskyttelsesbriller for at beskytte øjnene mod støv. Sand alle egetræsoverflader med mediumgrå sandpapir (mellem 190 gry og 260 gryn). Slibning af overfladen gør træet helt jævnt, og det hjælper også pletten med at klæbe bedre på overfladen.

Afslut slibning med en fin 180 grader sandpapir til glat overfladen fuldstændigt. Tør alle slibede overflader ned med en tør klud for at fjerne det fine støv, der er efterladt af slibning.

Rengør overfladen med et afløbsprodukt, hvis egen tidligere er farvet . Tør på overfladen med bløde klæder og tør derefter af med en ren klud dæmpet i vand. Dette vil fjerne eventuelle andre forurenende stoffer, som f.eks. Olie fra den gamle glans, som kan ændre måden, hvorpå pletten sættes i egen.

7.

Tør den mørke plet på eg overflade med rene, hvide klæder. Brug en lille pensel om nødvendigt for at komme ind i stramme områder som udskæringer eller hævede paneler. Påfør plet til alle individuelle stykker såvel som egetræsrammen.

8.

Tør overskydende plet af med en ren, hvid klud. Lad det første lag tørre i 24 timer, og påfør derefter et andet lag om nødvendigt for at gøre farven mørkere. Lad det sidste lag af plet tørre i hele 24 timer, inden du fortsætter.

9.

Påfør et træfinish produkt for at forsegle pletten og beskyt overfladen mod falme og beskadigelse. Den type finish du bruger afhænger af dit pletprodukt; ikke alle færdige masker med alle produkter. Pensel på et lag af finish, børste altid med kornet og lad det tørre i 24 timer. Sand overfladen let med 180-grit sandpapir; Fjern slibestøv med klæbemiddel.

10.

Påfør en anden finish for at sikre en stærk tætning. Lad det færdige lag tørre i mindst 24 timer. Når rammen og alle de enkelte stykker er tørre, skal du samle kabinetterne igen.

Tips og advarsler

 • Find de materialer, der er nødvendige til dette projekt ved hardware og forbedring af hjemmet detailhandlere. Hvis du er usikker på typen af ​​plet, finish eller andre materialer, der skal bruges, skal du kontakte en ekspert hos disse forhandlere.
 • Læs alle instruktioner og advarsler på alle dine valgte produkter; anvendelsesmåder og tørretider kan variere efter produkt.
 • Forsøg ikke at plette dine frysere, hvis de er alvorligt beskadige; Har træet repareret eller udskiftet før farvning.
 • Pletter og andre opløsningsmidler er yderst brandfarlige. Hold alle produkter væk fra åben ild, og kast klude i en vandfyldt skov for at forhindre forbrænding.
 • Så dit redesignprojekt er næsten komplet: Du har malet væggene og installeret nye møbler, men dit nye sæt smukke egeskabe passer ikke ind i mønsteret. Hvis du kæmper med skabe, der ser for lyse ud for at passe til din stil, har du held og lykke. Farvende egeskabe til mørkere er lettere end farvning dem til at være lysere. Korrekt forberedelse er nøglen til ethvert farvningsprojekt, og hvis du tager dig tid til at gøre det godt, passer dine frysere til dit ideelle design på ingen tid.

  Anden Artikel

  Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
  Instruktioner for Vinyl Siding
  Hvad er Tyvek Paper?
  Sådan vurderer du sømløse tagrendere
  Udvendige malingseffekter
  Installationsvejledning til underlag
  Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
  Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
  Sådan installeres PVC gulve
  Sådan Remodel Køkkenet i et gammelt hjem
  Sådan konverteres et hjem til solenergi
  Sådan identificeres asbest i loftsfliser
  Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
  Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
  Ideer til små badeværelser
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
  Sådan sættes Keramisk Tile på Luan
  DIY dørknap
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning