Sådan Skær Birch Plywood

Sådan Skær Birch Plywood 

1.

Hæk en målebånd til kanten af ​​krydsfinerarket, forlæng målebåndet og brug en blyant til at markere klippets placering. Læg en T-plads på arkets overflade og placere firkanten over dit blyantmærke. Træk let en linje gennem dit mærke og på tværs af overfladen af ​​krydsfinerpladen. Brug et lys blyant mærke; blæk, kridt eller tunge blyantmærker kan forblive synlige på krydsfinerens færdige overflade.

2.

Placér barkpladens krydsfiner på tværs af to savheste. Placer skærelinjen uden for mellemrummet mellem de to savheste, så affaldstykket falder væk fra savhestene og andet stykke. Hvis affaldstykket og andet stykke kollapser indad eller mod hinanden, vil de lægge pres på det spindende savblad og forårsage, at det rykker bagud og væk fra krydsfiner. Tømrere kalder dette 'klemme' bladet, og det kan forårsage stor skade. Sørg for, at dine stykker krydsfiner ikke kollapser indad, når de skæres.

3.

Fastgør en fin krydsfiner (fintandet) blad til en cirkelsav. Sæt på handsker og sikkerhedsbriller. Sæt savens blad i en dybde på 1/16 tommer eller en dybde svarende til tykkelsen af ​​det første lag (lag), også kaldet finér, af birkiplywood. Skæring først gennem finérlaget reducerer eller forhindrer splintering rundt om kanten af ​​klippet.

4.

Sæt savens blad på plads over linjen på krydsfinerens overflade, aktiver saven og skær langs hele Længden af ​​linjen. Skær langsomt for at øge stabiliteten og nøjagtigheden af ​​dit snit og for at forhindre kanter fra splinter.

5.

Skift savklingens dybde så det vil skære gennem hele arket på næste pass - 5 / 8- til 1-tommer dybt, afhængigt af tykkelsen af ​​dit ark. Sæt savklingeren på plads over det snit, du har lavet gennem birkens krydsfinerens finér, aktiver saven og skær langs med krydsfinerpladen langs stien til den forrige snit. Lad skrotstykket falde væk fra snittet. < / p>

Tips og advarsler

 • For at øge nøjagtigheden af ​​ripskæringer (skærer på tværs af arkets lange dimension), skal du vedhæfte en rip guide til et cirkulært eller brug en bordsave.
 • Kontrollér altid positionen af ​​lemmer og ledninger før aktivering af et elværktøj.
 • Slagter et stykke birk krydsfiner, og du har lige smidt et ryddeligt beløb ned i afløbet. Prisen på birkekrydsfiner afspejler dens skønhed og gør rene udskæringer gennem dette materiale kræver et skarpt blad og omhyggeligt tryk. En god sav udstyret med et skarpt blad sammen med en stabil hånd og vågent øje giver dig mulighed for at lave glatte udskæringer gennem færdiggravet krydsfiner, som f.eks. birk. Uanset om du laver skabe eller smykkeskrin, hvis du bruger de rigtige værktøjer og ordentlige teknikker, forlader du en glat kant på din birk krydsfiner.

  Anden Artikel

  Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
  Badeværelse udstødningskrav
  Unikke ideer til forbedring af hjemmet
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Bærbare hydrauliske værktøjer
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Typer af trædøre
  Sådan installeres cementplader på en kælder gulv
  Sådan udskiftes træpaneler
  Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
  Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
  Badeværelset Redecorating Tips
  Lydisoleringstips
  Sådan installeres husholdnings tæppe
  Metal Cutter Tools
  Wood Backsplash Ideer
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
  Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
  Leed Certification Protocol