Sådan Reface Laminat bordplader

Sådan Reface Laminat bordplader 

1.

Skub det originale laminat op med en båndslibemaskine og et 80 grid bælte. Hold sanderen bevæger sig for at undgå fuldstændig grave gennem laminatet. Scuff hele bordplade, herunder kanterne. Sand til hånd kanterne, som båndsliberen ikke kommer til at nå.

2.

Mål og skær stykker af laminat for at passe til toppen og kanterne af din bordplade. Lav dem og # xBD tommer større end tæppets ansigter. Lav skæringerne på en bordsav med et fintandblad vendt baglæns for at minimere chipping.

3.

Rul et kontaktstykke cement på kanten af ​​bordpladen ved hjælp af en medium nap maling ruller. Dæk hele overfladen. Anvend en frakke på bagsiden af ​​laminatstykket, du også skærer i kanten. Lad kontaktcementen sættes i femten til tyve minutter eller indtil det er helt tørt.

Juster laminatet med bordpladen og tryk det lim ned mod den. Tryk laminatet fast på bordpladen med en J-rulle for at fjerne nogen luftlommer og sikre tilstrækkelig vedhæftning.

Trim kantkanten af ​​laminatet med en router, der er udstyret med en flush cut lagerbøjle. Juster bitdybden, så skærekanten rider under laminatet med t han bærer rullende langs toppen og bunden af ​​bordpladen. Start routeren og kør den mod uret rundt om kantene af laminatet for at trimme det flush.

6.

Lim og tryk på endekantstykkerne og toppen af ​​tælleren på plads ved hjælp af den samme teknik. Voks lejerne med bivoks, når de løber langs nyt laminat for at forhindre friktionsforbrændinger.

7.

Kør en fil langs forkant af laminatpladen for at glatte sømmen, hvor den møder laminatkanten vendt mod. Hold filen 45 graders vinkel til toppen og vippet med toppen af ​​filen lidt til højre. Flyt filen fra venstre mod højre, kontroller kanten med en finger for glathed.

8.

Rens enhver kontaktcementrest fra bordpladens laminat med et klud dæmpet i acetone eller neglelak fjerner.

Skraber fra gryder og pander, knivskrammer og varme genstande er blot nogle få af de potentielt skadelige elementer, som laminatpladerne står over for. Over tid tager ridserne, bukserne og dingene deres vej, og dit enestående smukke køkken har brug for en ansigtsløftning. I stedet for at bryde banken for at installere nye bordplader skal du overveje at refacere dine laminatplader. Nyt laminat kan lægges direkte over det gamle med et lag af kontaktcement.

Anden Artikel

Typer af puslespil
Bordsaveblade Tips
Hvad er Carrera Marble?
Små badeværelsesbelysning ideer
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan bruges en Drill Vice Press
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Ideer til en to-bil garage
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Niveau Måleværktøjer
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
Sådan installeres en borebit
Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Keramisk flise mod Vinyl Gulvbelægning
Sådan Strip Concrete Sealer
Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure
Instruktioner til installation af trægulve