Sådan Bend et Baseboard

Sådan Bend et Baseboard 

Sådan Bend Baseboard

1.

Lav et dampkammer. Uanset om du bruger et PVC-rør, eller hvis du bygger en kasse fra krydsfiner, skal du lave et kammer, som vil indeholde længden af ​​din skænderi. Hvis du bruger PVC-rør, skal du slutte enderne med plastikbag og tape. Hvis du laver en krydsfinerboks, skal du spile den sammen med en hammer og et par færdige negle, som du nemt kan fjerne. Kassen behøver ikke at være fancy, bare stor nok til at holde din trim. En Sonatube med trashbags kanaltablet over enderne fungerer lige så godt.

2.

Mæt kammeret.Nogle kirurgiske slanger forbundet til en kedel vil fungere, hvis dit kammer er tæt på dit køkken. Husk at damp ind i kammeret hurtigt vil kondensere ind i vand. Du har brug for en udluftning for dampen til at passere.

3.

Damp baseboardet og lad det nyde sin personlige sauna i to til fire timer. Brættet skal komme ud af kammeret som et stykke linguine al dente.

4.

Monter baseboardet direkte til den kurve, du overholder, hvis det er muligt. Ellers skal du klemme bundkortet til en jig, der efterligner vægens kurve. Baseboardet tørrer og holder sin nye form.

5.

Lav relief eller ' kerf 'skærer ind i bunden af ​​bundpladen, hvis trimmen er særlig tyk. Lav disse grundskæringer jævnt, men tæt på afstand på bagsiden af ​​din trim.

Tips og advarsler

< / p>
 • Jo længere du tillader din trimning til damp, jo mere bøjelig bliver det. Jo bedre jo bedre.
 • Hvis du stadig skal gøre aflastningsbesparelser, så prøv at undgå at skære det allerbedste af grundpladen, ellers kan du blive nødt til at udfylde miniatureforskellene, det vil gå imod væggen.
 • PVC-rør fungerer godt til et dampkammer, men hvis du ikke har en længde bred eller lang nok, at lave en kasse ud af krydsfiner fungerer lige så godt.
 • Dampen er varm, så pas på skoldning.
 • Hvis træet ikke bøjer, må du ikke tvinge det, fordi det vil puste i stedet, damp det længere eller lav nedskæringerne.
 • Brug sikkerhedsbriller ved skæring træ.
 • Hvis du er ombygget, har du chancer for, at du ejer et ældre hjem, hvoraf mange er bygget med skæve firkanter eller andre enheder, der resulterer i, at lige vægge er uforklarlige buede. Moderne byggematerialer er netop konstrueret. Installation af lige basisplader på en buet væg kræver damp, som et dampkammer, for at ændre løbet af din bundplade langs en buet væg.

  Anden Artikel

  Installation af køkkenbordene
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
  Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
  Moderne badeværelse tegl design ideer
  Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
  Tips til installation af kabinet Crown Molding
  Texas Septic System Regulations
  Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
  Sådan Hang Gipsvæg på Loftet
  Hvad er passiv solkraft?
  Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
  Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
  Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
  Rør Threader Instruktioner
  Solar Power Assisted Houses
  Florida Building Code for risers
  Idéer til indbyggede køjesenge
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Sådan Reface Laminat bordplader