Nødvendige værktøjer til flisebelægning

Nødvendige værktøjer til flisebelægning  Flise er et populært gulvmateriale på grund af dets overkommelighed, alsidighed og holdbarhed. Flise er varme, vand og ridsefast kommer i mange farver og materialer; og er relativt let at installere. En uerfaren do-it-yourselfer med tålmodighed og de rigtige værktøjer kan lægge fliser som en professionel. Tileværktøj er for det meste billige, brugervenlige manuelle værktøjer, der kan fås hos en hvilken som helst hardwarebutik eller hjemmeforbedringshandler.

Notched Trowel

En hakket trowel er en tynd metalplade med noter rundt dens omkreds og et håndtag i midten. Tile lag bruger den skårne trowel til at påføre klæbemiddel på enten bagsiden af ​​flisen eller substratet (overflade fliserne påføres).

Grout Float

En fugemølleflyde er en tynd træplade med en svamp på den ene side og et håndtag på den anden. De bruges til at sprede fuger over flisen og ind i leddene. Overflødig fugemasse er udslettet fra flisen.

Glideklipper

En flise cutter er et billigt, manuel skæreværktøj til skæring af lige linjer i fliser. Skub bladet over flisen for at score tjenesten, og klik derefter flisen i to med hånden. Professionelle bruger ofte vådsager til at skære fliser. Vådsager bruger vand til at afkøle skærebladet og reducere støv.

Båndmål

Tileinstallatører bruger målebåndet til præcist at udforme fliserne og måle for udskæringer. Indtrækkelige målebånd måler bedst.

Grout Scraper

En groutskraber er et håndværktøj med en skåret kant, der bruges til at skrabe fuger fra mellem fliser. Brug ved udskiftning af gammel fugemasse eller fjernelse af fliser. Bore- og frem- og tilbagegående savtilbehør tjener det samme formål.

Drill

Teglelag bruger kraftboringer til at køre skruer i cementplader, overfladen til hvilken flise påføres.

Anden Artikel

Udvendige Vinyl Siding Farver
Hvordan man opbygger et væg akvarium
DIY Epoxy Paint
Sådan skæres mursten til en pejs
Gør-det-selv kabinet Refacing ved hjælp af støbning
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv
Hydraulisk slangeinformation
Tagbygningskomponenter
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Sådan installeres et toilet på en cementplade
Oprindelse af håndværker stil hjem
Lydisoleringstips
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Opbygning af en forbrændingspanel
Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
Unikke ideer til forbedring af hjemmet
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Hvordan man designer et tag truss
Slate Tile Flooring Ideer