Mudroom Floor Ideer

Mudroom Floor Ideer  Når du vælger hvilken gulvtype der skal bruges til mudder, skal du overveje mængden af ​​trafik, som den modtager. I områder, hvor vejret er meget regnigt, tilbyder mudrooms et område til at fjerne sko og våde tøj, før de kommer ind i hovedrummet i huset. Andre anvendelser til mudder inkluderer opbevaring af frakker, paraplyer, hatte og andre genstande, der ofte kan udføres af huset.

Keramiske fliser

Keramiske fliser kommer i mange farver og stilarter. Det er også ekstremt holdbart. Da en mudroom fanger sko og tøj, der bæres udefra, har et gulv, der kan holde op til de ekstreme forhold som høj trafik, er snavs og fugt vigtig. Keramiske fliser er også nemme at rengøre og desinficere. Brug en blanding af vand og eddike til at rengøre keramiske fliser og forhindre pletter og mugg.

Laminat

Montering af laminatgulv er let og økonomisk. Det færdige udseende er meget som trægulv, men mere holdbart. Laminatgulv kaldes også et 'flydende gulv'. Dette gør det muligt at placere det over områder, der kan være ujævne eller fugtige. Afslutningen på laminatgulve er stærk og modstår pletter. Hvis der opstår skader, er det nemt at udskifte eller reparere de beskadigede områder. Rengør det med varmt vand og eddike eller en formel designet til laminatgulve for at holde det nyt.

Vinyl

En mudder er et godt sted at bruge vinyl gulvbelægning. Det store udvalg af mønstre og farver, der er tilgængelige, gør det alsidigt. Vinyl modstår fugt og er nem at rengøre. Det er et økonomisk og lavt vedligeholdelsesvalg til et mudderbund. Brug en blanding af vand og en desinficerende rengøringsmiddel til at rengøre vinylgulve.

Løvtræ

Brug af trægulv i en mudder kan øge værdien af ​​dit hjem. Trægulve tilbydes i flere forskellige typer, skov og pletfarver. I høje trafikområder holder hårdttræet ikke så godt som andre typer gulve. Hvis det bliver ridset eller knust, er det ikke svært at reparere det, men det kan være tidskrævende. Slibning og raffinering af trægulve gør det til at se friske og nye.

Anden Artikel

Håndværktøj til metal
Installation af keramisk flise over beton
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan installeres en ekstern indgangsdør
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan dækker du et popcornloft
Fluorescerende lyspærer fakta
Sådan erstatter du brusebad
Sådan bruges en våd tegelsave
Sådan tegner du Formica bordplader
Sådan bruges flise udenfor
Loft Renovation Idéer
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan installeres en soapdish i flise
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Sådan installeres en antik dør
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
DIY Commercial Flooring
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
Sådan fjerner du en Moen Brusekran