Indvendige hus maleri omkostninger

Indvendige hus maleri omkostninger 

Primæromkostninger

Indvendig maling er designet specielt til vægge og lofter inde i et hus, og det vil normalt indikeres på målebeholderen. Det har tendens til at være billigere end udendørs maling og kommer i en bredere vifte af farver, da de samme beskyttelsesmidler og holdbarhed ikke er nødvendige til indendørs projekter. En af de primære omkostninger ved indendørs maleri er den arbejdstid, der er involveret i forberedelsen.

Per Gallon

Indvendig maling kan have en række kvaliteter. Fra 2010 kan det koste alt fra $12 til $50 per gallon. En god maling vil kræve færre frakker og have en elegant finish. En billigere maling koster mindre pr. Gallon, men der kan være behov for mere maling til at påføre ekstra frakker.

Per værelse

Et 12-til-12-værelse koster $25 til $100 dollars til maling fra 2010. Dette omfatter væg og lofter, men ikke ekstra funktioner, som muligvis kræver mere detaljeret arbejde. Ekstra varer inkluderer trim. Det betyder, at et hus på ca. 1.500 kvadratfod vil koste $200 til $600 for at male, afhængigt af malingskvaliteten.

Entreprenør

Den dyreste del af indendørs maleri er kontrakterende arbejdet til en professionel maler. Mange husejere vælger selv at lave maleriet og spare penge. For den samme 1500 kvadratmeter hus, der har en professionel maling vil vægge og lofter koste en ekstra $1.000 til $2.000. Dette omfatter ikke ekstraudstyr som trim, men der er stordriftsfordele involveret. Når man har malermaleri, vil et helt hus være billigere end at indgå i kontrakten for at have et professionelt malerum efter værelse.

Ekstra

Alle malerier og ekstraudstyr, herunder primer, børster, ruller, bånd, pander og andre forsyninger vil tilføj til prisen. Sammen koster disse værktøjer sjældent mere end $100. Dyrere kan være de ekstra serviceydelser entreprenører kan levere, såsom at fjerne møbler. Indvendig husmaleri skal normalt ikke gøres så ofte som udvendig maleri, da det ikke er underlagt samme slid fra vejrforhold. Imidlertid falder selv indvendig maling, og det er en almindelig praksis for husejere, især nye husejere, at opdatere indvendig maling. Sammenlignet med andre husstandsprojekter er indvendig maleri omkostningseffektiv, men der skal tages hensyn til ekstravariabler for et nøjagtigt skøn.

Anden Artikel

Hjemmelavet Shake Siding
Kitchen Island Bar Idéer
Tømrerværktøj til dørreparationer
Sådan Reface Pejse
Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan måles radius for bøjning af plademetal
Anvendes til Ladder Jacks
Rør Threader Instruktioner
Sådan bruges en statisk momentmåler
Roof Shingle muligheder
Hvordan man laver fladskabsdøre
DIY cykel opbevaring rack
Sådan skæres mursten til en pejs
Hvad er et stol-højde toilet?
Tile Underlayment Options
Sådan måles kvadratfod til gulve
Pneumatisk indramning og tagdækning
Værktøj til fjernelse af afstivning fra indvendigt i bruseren
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft