Hvordan man sammenligner stiger

Hvordan man sammenligner stiger 

1.

Sammenlign materialet sminke af hver af dine potentielle stiger. Bestem hvilken type materiale der passer bedst til din ladders brug og miljø. Aluminium, glasfiber og træ er de mest almindelige typer af materialer. Aluminium og træstiger har begge en vis vejrbestandighed og er begge generelt let at transportere, aluminium mere end træ. Fiberglassstiger giver ikke strøm eller omfatter ledende bolte eller hængsler som en træstige, hvilket gør dem velegnede til brug omkring elektricitet.

2.

Evaluer dine potentielle stiger for sikkerhed. Nogle vigtige sikkerhedselementer til sammenligning er rungdybde, belastningsstøtte og sikkerhedsinspektioner. Mens større riller tilføjer masse til stigen, giver de også bedre fod og kan gøre stigen sikrere. Sammenlign laststøtten til dine potentielle stiger og indsnævre dit valg til stiger, der understøtter både din vægt og vægten af ​​de ting, du måtte bruge til at transportere op eller ned ad stigen. Frimærker for godkendelse fra Arbejds- og Sikkerhedsadministrationen og / eller Det amerikanske National Standards Institute bekræfter stiger, der bærer frimærkerne som sikre.

3.

Sammenlign både de operationelle og opbevaringshøjder af potentielle stiger. Genvurder de vigtigste anvendelser for din nye stige for at bestemme en optimal driftshøjde. Sæt dig i et højdeområde, der ikke bliver for kort eller langt for størstedelen af ​​dit arbejde med stigen. Sammenlign også opbevaringshøjderne for potentielle stiger for at få en ide om, hvor nemt det ville være at gemme eller transportere hver stige.

Du kan gøre valg af en ny stige let ved at sammenligne nøglefunktionerne i hver af de stiger, som du overvejer at købe. Selv om der er mange typer stiger, lige fra små trinstiger til massive stilladser, er der universelle faktorer, du bør gøre dig bekendt med med så kan du finde den bedste stige, der passer til dine behov.

Anden Artikel

Kælder Opbevaringsrum Idéer
Mursten vs Siding Cost
Sådan Layout en garage
DIY Brusedør
Sådan male Vinyl køkkenskabe
Sådan beskytter du metalværktøjer
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Instruktioner til at bygge en Pergola
Metal Cutter Tools
Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
Moderne Pejs Design Idéer
Badeværelse Countertop Farver
Typer af pneumatiske værktøjer
Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Bamboo Lashing Directions
Sådan Remodel et luksuriøst køkken
Typer af tagbeklædning
Badeværelset Redecorating Tips
Typer af håndboremaskiner