Hvordan man laver klik og lås trægulve

Hvordan man laver klik og lås trægulve 

1.

Fjern gulvkanten rundt i rummet ved hjælp af din pry bar og hammer. Hold trimmen intakt, når du fjerner den, så du kan geninstallere den senere. Sæt det til side.

2. Læg plastunderlag over gulvet, startende langs en væg og læg det i kurser, side om side, så det dækker rummet. Skær kurserne efter behov med en kniv. Tape dem sammen langs kanterne med plastikbåndet, der fulgte med dit gulvsæt.

3.

Indstil dit første gulvbelægning ved siden af ​​væggen, hvor du vil starte. Læg pladerne, så den spidsede side af tunge- og rillekantene vender mod væggen. Forlad et 1/2-tommer rum der. Klik på tavlerne sammen ende til ende, skære den sidste på din midsav til at passe.

4.

Læg yderligere kurser, klik på hvert kursus til den ene før det og skær slutter at passe Arbejde over gulvet selvfølgelig. Stagger størrelserne af de bestyrelser, du bruger, så de ikke strækker sig imellem kurser.

5.

Dækk hele gulvet, skære det sidste kursus på bordene langs deres længder med et bord så så de passer ved væggen, mens de forlader det samme 1/2-tomme hul du startede med.

6.

Geninstaller dit gulvtrimme ved hjælp af din hammer og trimail for at sikre den, der dækker 1/2-tommers mellemrum og holder gulvet.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du bruger din modersave
 • Et klik-og-låsegulv er et system, hvor brædderne holdes sammen ved siderne og ender med et selvfastgørelsessystem, der snapper sammen. Det er et lignende koncept til tunge-og-groove gulve, undtagen klik-og-lås gulve generelt skal ikke være negles eller limet ned. Tanken er, at pladerne danner en solid overflade, når de er tilsluttet, så sidder ubundet på gulvet og holdes nede rundt om kanten af ​​rummet med gulvtrimme. Start med enhver flad, solid gulv.

  Anden Artikel

  Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
  Sådan appliceres stucco over træ
  Hvordan man designer en badeværelse dør
  Maskinværkskæringsværktøjer
  Sådan installeres V-Cap Tile
  Sådan finder du pinde i en gipsvæg
  Behandlede Træ og Skin Hives
  Sådan Skraber Popcorn Off A Ceiling
  Laying Keramisk Tile
  Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
  Sådan Remodel et badeværelse med granit
  Hvordan man opbygger et hus i Texas
  Sådan Lay Brusegulv flise
  Instruktioner for laserniveau
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Klippe Keramisk Tile Med Håndværktøj
  Plast limetyper
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Hvad er fordelene ved træskruer?