Hvordan man laver flydende laminatgulve

Hvordan man laver flydende laminatgulve 

1.

Skru op hele gulvkanten rundt om kanterne af rummet med din hammer og pry bar. Du må ikke bryde det, når du fjerner det. Sæt det til side. Hent gulvet rent og tørt.

2.

Dæk hele gulvet i et lag af plastskumunderlag, rullende det ud i side om side rækker og binde kanterne sammen med underlaget tape. Skær det for at passe med din barberkniv.

3.

Læg den første række af flydende gulv brædder sammen med væggen med spidssiden vendt mod væggen og placeret 1/2 tommer fra den for at give mulighed for gulvudvidelse. Slut brædderne til ende, så de løber sammen med hele væggen. Skær det sidste stykke på en midsav til fit.

Sæt efterfølgende rækker sammen med den første, forbinder dem sammen langs deres sider og skær enderne efter behov. Byg din vej hen over gulvet række for række og sørg for endene af brædderne går ikke op overalt.

5.

Dæk hele gulvet. Skær den sidste række af brædder længdesvis på en bordsave, så de passer ind for den anden væg med et 1/2-tommers mellemrum.

6.

Geninstaller din gulv trim rundt om kanterne af rummet, sikre det med en trim nailer at dække 1/2-inch huller. Spik gennem væggen, ikke gulvet.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer brædderne.
 • Trægulve er fastspændt eller limet på plads over undergulvet, hvilket er en kompliceret (og mere eller mindre permanent) proces. For et lettere alternativ, der senere kan ændres, overvej et 'flydende' laminatgulv. Brædderne ligner massivt træ, men de er faktisk en sammensat toppet med finer og fremstillet til at forbinde tæt sammen ved kanterne. Du må ikke forbinde dem til gulvet eller væggene på nogen måde, men lad dem sidde på en seng af stift skum. Du kan installere et flydende gulv over et fast, eksisterende gulvmateriale.

  Anden Artikel

  Pneumatisk indramning og tagdækning
  Sådan fjerner du Gorilla Lim fra hud og træ
  Energibesparende tips til boligejere
  ADA Striping Regulations
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Håndværktøj til metal
  Sådan installeres Maple Flooring
  Sådan installeres badeværelse fliser på væggen med lim
  Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
  Hvordan man laver cementtrapper udenfor
  Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
  Sådan Boxes et vindue
  Sådan genoprettes en dekorativ pejs
  Sådan installeres Vanity Mirrors
  Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
  Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
  Sådan Layout en garage
  Sådan installeres en krydsfinerplade
  Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
  Slibeværktøj