Hvordan man laver cementstræk

Hvordan man laver cementstræk 

Opbygning af et trinformular

1.

Konstruer en formular til dine konkrete trin fra melaminbelagte tømmer- og gipsskruer. Beslut om dimensionerne af dine planlagte trin og vælg størrelsen på dit tømmer i overensstemmelse hermed. Tegn en skitse af de trin, du ønsker at gøre, hvis det er nyttigt.

2. Brug træbearbejdningsklemmer til at sikre to store stykker af belagt tømmer sammen. Lav din form side stykker fra denne stablede tømmer. Træk de trappeformede figurer på tømmeret med en blyant for at hjælpe dig med at guide dig.

3.

Klip de trappeformede sidestykker ud med en bordsav. Husk at lave en trappe for hver trappe, der kommer i den færdige trappe. Lav hver stigning i hvert trin i samme længde som de andre.

4.

Brug bordsaven til at skære lige tværsnit, der strækker sig over hvert sæt trapper og holder i betonen, mens det hærder. Lav ikke disse brædder så længe, ​​at de er klæbende at klare og trimme dem, så de ikke er højere end stigningen af ​​trinene.

5.

Skab bolster fra skrot stykker af 2-ved-4 tømmer. Skær hver bolster, så den er lang nok til at holde en af ​​sidestykkerne lige op og ned. Sæt bolterne på bagsiden af ​​sidestykker med gipsskruer, og læg de lige brædder over hvert sæt trappetrin og skru dem også på plads.

Forberedelse af området

1.

Vælg et område, der passer til indgangen / udgangen, som dine trin vil lede og er fladt på jorden. Grave op træer, planter eller anden vækst i dette område. Brug en værktøjskniv til at skære græsset i et område, der er seks tommer bredere på begge sider end formens nederste trin.

2.

Brug en skovl til at grave bare jord ned jævnt, så det er tre til fire inches dybt overalt og niveau. Opret foden langs venstre og højre kant af dette område, grave ned under den kendte frostlinie. Lav hver fod omkring fire inches bredt.

3.

Brug et niveau for at sikre, at den udgravede jord ikke er ujævn. Tøm ned enhver løs jord med en håndholdt tamp. Indstil trinhældningsformen i midten af ​​området og skub det tæt på den lodrette overflade bag den.

Hæld betonen

1.

Fjern skruen fra boringen og brug den regelmæssige boremaskine til at lave tre huller i den vertikale overflade bag hældningsformen, lige under den første tværplade. Bor hvert hul ca. tre inches dybt og plads dem så jævnt som muligt. Placer et 12-tommers stykke rebar i hvert hul, så det er sikkert.

2.

Stak medium og store stykker skrot murværk inden for hver sektion af pour form. Placer ikke murværket nærmere end fire tommer fra hver side af rammen. Stik ikke mursten højere end fire tommer fra den nærmeste øverste kant af formularen.

3.

Fyld den nederste trinform med forberedt beton. Vent nogle øjeblikke for betonen til at afregne, og fortsæt derefter med at fylde trinhældningsformen fra bund til top. Skræl hver flad betonoverflade med metal eller træskræl.

4.

Glat de flade betonflader med en trowel og prøv at slippe så meget fugt til overfladen som muligt. Brug den håndholdte tamp til at tampe hver flad betonoverflade inde i rammen. Vent cirka to timer, indtil betonen lige begynder at sætte.

Afslutning af trinene

1.

Brug screed'en til at niveauer alle overflader igen . Glat dem med metal trowel. Placer skruebitten tilbage på boret, og brug den til at skrue krydspladerne fra hældningsformen, når betonen er hærdet nok til at være sikker.

2.

Brug en skovl at glatte stigningen af ​​hvert trin. Gnid hver af trappekantene og trappens øverste kanter med et trappeværktøj til at gøre dem lige og glatte. Kontroller, at der ikke er nogen ujævne eller ru områder overalt på trappen.

3.

Hærd betonstrinene fem til syv dage, fjern derefter trinhældningsformen. Påfør et lag med murværk tætningsmiddel over de konkrete trin, lad det tørre helt og derefter tilføje et andet lag. Vent, indtil det andet lag af fugemasse er tørt, før du går på trappen.

Tips og advarsler

 • Ret konkrete trin en gang om året.
 • Cement, der ofte forveksles med beton, er ikke det ideelle materiale til strukturer, som vil få stor brug, såsom trin. Mange husejere, der forbereder sig på at hælde trin selv, tror måske, at de betyder at bruge cement, når de virkelig tænker på beton. Cement er en bestanddel af beton, sammen med fine og grove aggregater. Beton er et stærkt materiale, der ofte bruges til porches, terrasser, trin og andre genstande, der kræver holdbarhed. Hvis du allerede har købt cementblanding, skal du bruge denne til at lave din egen beton, så dine trin bliver bygget korrekt.

  Anden Artikel

  Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
  Trægulvslibemaskiner
  Sådan installeres PVC Loftfliser
  Trin-for-trin vægindramning
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan Hang Wall Liner
  Sådan laver du Crown Molding Corners
  Går grønne opvarmningstips
  Køkkenlayoutværktøjer
  Sådan fjerner du beton på værktøjer
  Hvordan redegør du for kabinetter?
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
  Hvordan man laver en dørknap
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Power Woodcarving Slibeværktøj
  Badeværelse Forfængelighed Skab Installationsvejledning
  Gulvstrimlingsprocedurer
  Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
  Idéer til ombygning af små køkkener