Hvordan male et bonusrum

Hvordan male et bonusrum 

1.

Læg lærred eller plastikdråber på gulvet i bonusrummet. Du ønsker ikke at få maling på dit gulvtæppe eller trægulve, og dråbekladerne hjælper dig med at undgå det. Hvis du har brug for, skal du holde dråbekladerne på plads med en lille mængde malere tape.

2.

Fjern dækslerne fra udgange og lyskontakter med en lille flad skruetrækker . Dæk stikkontakten eller lysafbrydere med malerbånd.

3.

Sæt væggene i bonusrummet med en polssander og # 120 grus sandpapir. Arbejde fra toppen af ​​væggen ned til bunden af ​​væggen.

4.

Vask væggene med et forretningssvakuum. Tør væggene ned med en fugtig svamp og opvaskemiddel. Væggene skal være tørre og fri for støv, når du begynder at male.

5.

Caulk små mellemrum mellem støbning og væg. Glat en lille perle af caulk langs spalten med din finger. Vent på, at caulken tørrer helt.

6.

Begynd at male væggene med en vinklet pensel. Mal forsigtigt et lille område ved siden af ​​loftet, gulvet og enhver formgivning i rummet. Dette giver dig mulighed for at tømme malervalsen tæt på disse områder uden at male på dem. Når du er færdig med penslen, brug en malingsrulle til at påføre maling på væggen. Spred malingen på væggen i en 'm' -lignende bevægelse. Dette hjælper med at fordele malingen jævnt over væggen. Lad malingen tørre helt før brug.

Et godt malingjob i ethvert rum kan gøre en stor forskel på den måde, den ser ud. Mens et godt malingsjob normalt vil blande sig sammen med resten af ​​dit bonusrum, vil et dårligt malingsjob stige ud som en øm tommelfingre. At lære at male dit bonusrum som en professionel vil hjælpe dig, når du kommer i gang med dette projekt. Forberedelse er nøglen til at få et godt udseende malearbejde.

Anden Artikel

Køkkenventilation
Sådan fjerner du gammel hardware
Hvordan man laver Cedar Shingles
Sådan installeres Cedarbeklædning
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Badeværelse Countertop Farver
Sådan male en epoxy gulv
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Typer af stof, der anvendes til blæst isolering
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Typer af singelsidearbejde
Sådan isoleres en plade
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Sådan Reface Pejse
Sådan fjerner du en badehåndtag
Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
Trærammehåndværktøjer
Sådan bruges shims