House Insulation Ideas

House Insulation Ideas  Ældre boliger er mest sandsynligt at være underisolerede, ifølge U.S. Department of Energy. Du kan sænke opvarmning og køling regninger ved at øge isoleringen på loftet, vægge og nederste etage, især hvis dit hjem ikke var bygget med fokus på energieffektivitet. Forsegling af døre og vinduer, hvor luften infiltrerer, vil også medvirke til at gøre hjemmet mere energieffektivt.

Forøg vægisoleringen

Når du har et hjem med gipsvæg på indersiden, kan du øge energieffektiviteten ved at installere stiv skumbrætisolering på ydersiden, når du bygger eller udskifter sidespor. De fleste byggekoder kræver gipsvæg på indvendige vægge, hvis du bruger denne isoleringsmetode. Tilføjelse af 1/2-tommers udvendig isolering under nyt sidespor reducerer overførslen af ​​varme og kulde. Brug kun isolering med folie, hvis der er mindst et 1/2-tommers luftgab mellem det og en anden overflade. Brug plastklæbte søm eller byggemateriale klassificeret til skumbræt til at fastgøre panelerne til siderne af huset. Planlæg at bruge længere fastgørelsesdele til sidespor.

Forøg loftsisolering

Kontroller, at der i det mindste er R30 isolering på loftet mellem loftbjælkerne. Når isolering ikke er til stede, brug udvideligt skum til at forsegle alle elektriske ledninger og vvs-rør, der bevæger sig mellem gulvet under og loftet. Installer den højeste R-værdi, der passer mellem bjælkerne uden at blive komprimeret mod undersiden af ​​taget. Brug Styrofoam baffles mellem spærre for at holde isoleringen væk fra undersiden af ​​taget, hvor det møder toppen af ​​de ydre vægge. Hvis battisolering allerede er på plads, overvej at tilføje mere isolering, der løber vinkelret på bjælkerne. Brug den højeste R-værdi, der passer, og brug baffler til at holde den væk fra undersiden af ​​taget.

Forøg gulvisolering

Huse på udluftede krybningsrum kan drage fordel af mere isolering under første sal. Kontroller først, at isolering er til stede. Hvis ikke, skal du installere den højeste R-værdi, du kan, uden at komprimere den mod undersiden af ​​gulvet. For almindelige 2-tommer ved 6-tommer gulvbjælker kan du bruge R19. Hvis dit gulv var indrammet med gulvbelægninger, kunne du måske få op til R30 isolering imellem dem.

Huse på uventede gennemløbsrum kan forbedre energieffektiviteten ved at isolere selve crawlrummet. Installer rigeligt skum eller battisolering imod indersiden af ​​hele omkredsvæggene i krybningsrummet efter installering af en 6 mil poly dampspærre på jorden eller pladen af ​​krybningsrummet.

Anden Artikel

Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
Sådan Lay Brusegulv flise
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
Kreative vægdækkende ideer
Værktøjer til sculpting metals
ADA Striping Regulations
Sådan installeres stiv skorstensliner
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Udskiftning af en forhænget dør
Poleret Betong Gulv Ulemper
Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
Bamboo Lashing Directions
Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan fjerner du Lugt Lugt
Sådan installeres betonbinderblokke
Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft